Luki
21:29, 25 mar 2015

Marto no co mogę na to
nie lubię wysiewać, a że coś chce rosnąc to ja bronić nie będę
Oby róże, których ja nadal nie lubię też się tak zachowywały 
Chyba jednak nie do tego zbiornik służył, dziadek by się nie zmieścił, nie miałem okazji poznać, ale ja mimo swoich dość kompaktowych rozmiarów nie wepchnąłbym się tam nawet na siłę
Agato jak będą miały tyle słońca to nawet lepiej bo nie będzie problemów z jakimkolwiek przypalaniem listków podczas upałów
Mało precyzyjnie się wyraziłem
Mam posadzone obwódki z żurawek po jednej sztuce z danej odmiany, a jak wiadomo każda odmiana inaczej wygląda po zimie jedna lepiej druga gorzej. Żeby wyglądały w miarę równo wycinam liście wszystkim żurawkom. Wtedy równomiernie przyrastają i nie ma zbytnich różnic w wielkości. Oczywiście jak ktoś ma posadzone żurawki w grupach z jednej odmiany, a ładnie przezimowały nie ma sensu wycinać całych

Chyba jednak nie do tego zbiornik służył, dziadek by się nie zmieścił, nie miałem okazji poznać, ale ja mimo swoich dość kompaktowych rozmiarów nie wepchnąłbym się tam nawet na siłę

Agato jak będą miały tyle słońca to nawet lepiej bo nie będzie problemów z jakimkolwiek przypalaniem listków podczas upałów

Mało precyzyjnie się wyraziłem