Michalino, obejrzałam Twój ogród po raz drugi. Za pierwszym razem coś musiało mi przerwać skoro wpisu nie zrobiłam

Oczywiście Twoje róże powalają na kolana. Bardzo mi się podobają te kwiaty ale jeszcze nie mam dla nich miejsca na mojej budowie i za małą wiedzę na ich temat posiadam, ale wszystko przede mną

Widzę, że masz hoję i pięknie u Ciebie kwitnie. Może Ty mi odpowiesz na pytanie. Mam w domu hoję ok 4 lat, ani razu u mnie nie kwitła. Dostałam ją od koleżanki w spadu, koleżanka wyjechała za granicę i musiała oddać kwiaty. U niej kwitła co roku, a u mnie nic. Fakt, że odkąd jest u mnie to ma piękne duże liście, jak rosła u koleżanki to miała malutkie. O co z nią chodzi?
Zauważyłam, że masz dużo leszczyny, ja też mam cały szpaler. Trochę mnie ona drażni bo straszny z niej śmieciuch. Ale szkoda mi jej wyrzucać bo naprawdę jest duża. W wątku mam jej zdjęcie na 4 i 13 stronie. My swoją przycięliśmy od dołu, tak mocno się rozrosła. Wymyśliłam już co zrobić na działce aby jej nie wyrzucać i strasznie mnie to cieszy bo nie lubię pozbywać się roślin. Szczególnie tak dużych. żeby nie leszczyny to miałabym pustynię
Pozdrawiam Cię bardzo serdeecznie