Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

monteverde 19:14, 27 gru 2013

Biedny Kubuś, jak on te wiercenia wytrzymuje, ale rycerz z niego taki odważny ja do dzisiaj się boję dentysty
Krys 18:27, 28 gru 2013

Gosia pieknie balkon przystriłaś ,a Kubie współczuję ,
Modraszek 20:38, 28 gru 2013

Dziękuję Gosiu . To już jest coś. Skoro Tobie trawa urosła to mi też urośnie. Muszę spisać sobie teraz nazwy roślinek, które u Ciebie na glinie rosną. Uściski dla Kuby i udanego Sylwestra.
Kasiek 20:41, 28 gru 2013

Kuby zal... przytulam...
Balkon cudo Kobieto, Ty dopiero sie teraz przyznajesz do konszachtow ze Szwajcaria??
an_tre 20:44, 28 gru 2013

Gosiu te zdrowotne przygody to cię "lubią" nad podziw, dobrze, że silna z ciebie dziewczyna
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
barbara_kraj... 22:18, 28 gru 2013

Gosiu, buźka! Masz złote ręce
malgorzata_s... 23:05, 28 gru 2013

Gosia kończy się ten okropny dla Ciebie 2013. Niech spada. Anomalie pogodowe, przypadłości zdrowotne,
przedszkole do bani i wszystkie kłopoty niech spadają i omijają Cię szerokim łukiem Ale balkon to wymiata, chyba nie ma takiego drugiego pięknego Buziaki i całusy dla Kubusia w bolącego buziolka
kaisog1 20:28, 29 gru 2013

Beatko dziękuję

Madżenko no z dziećmi tak jest..... ale u nas jakos wyjątkowo te choroby i inne takie nas "lubią". Kuba nie ma jeszcze stałych zębów.

Tessi dzięki No widzisz... u nas "jak zwykle"

Aneczko Kuba jest bardzo dzielny. Dentystka dawała mu znieczulenie ze starachem, że zaraz gucio z tej wizyty będzie i dzieciak ucieknie z gabinetu a Kuba nawet nie miauknął... Po podaniu znieczulenia powiedział, że w ogóle nic nie czuł i, że on tu zostaje. Oczywiście jak mu juz dentystka dowierciła się do "żywego mięsa" to nie było tak kolorowo ale też tragedii nie było.... ale Ci, którzy pracują z dziećmi absolutnie nie mają do nich cierpliwości. Nie wiem, które dziecko tak ładnie wytrzymuje te wszystkie zabiegi u lekarzy jak mój Kuba..... a im nadal mało. Najlepiej, żeby siedział i nic się nie odzywał a juz broń Boże nie powiedział, że go boli....

Krysiu dziękuję

Modraszku Tobie tez się uda. A z roślinami to trzeba eksperymentować. Jedno u mnie będzie dobrze rosło a u Ciebie nie koniecznie Ogród to jeden wielki eksperyment

Kasiek dzięki! A to ja Ci nie pisałam, że mam siostrę w Szwajcarii wcześniej? Pod Lozanną mieszkają Moja mama była u nich w tym roku na 3 tygodnie

Aneczko ojjjj tak..... i wcale taka silna nie jestem Boje się troche o własne zdrowie przez to wszystko ......

Basieńko dziękuję pięknie

Gosiu no właśnie liczę na to, że ten nadchodzący rok będzie dla nas chociaż troszkę lepszy.
Zielona 23:54, 30 gru 2013

Gosiu. Po lekturze Waszych wcześniejszych rozważań na temat zdrowia Dzieci zaczęłam baczniej analizować swoje Córki. Nie będę się rozpisywała w temacie "też to przerabiałam". Życzę Wam zdrowia. Na nadchodzący i każdy kolejny rok.
Kondzio 19:51, 31 gru 2013

Gościu Szczęśliwego nowego roku 2014 hi hi hi spełnienia marzeń ogrodowych i nie tylko hi hi hi izeby wam końcu choróbsko sie skończyły dla was wszystkich hi hi hi całuje twoja cała rodzine hi hi hi hi