Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

beta 18:18, 10 paź 2013

kaisog1 napisał(a)
A dzisiaj zamontowaliśmy półkę nad łóżkiem Kubula (wreszcie) i mam takie "wieczorowe zdjęcie"

ale super!!!!..Gosiu a to są zwykłe lampki?
leon60 18:44, 10 paź 2013

Kuba to szczęściarz piękny ma pokój
kaisog1 21:11, 10 paź 2013

Marzenka hahahha to była próba zabawy plakatami Chcę dla Kuby zrobić taki plakat z wierszykiem i próbowałam swoich sił na naszych przykazaniach

Ula te zasady to klucz do sukcesu! I trzymanie sie ich wcale nie jest trudne

Renata na suficie w sypialni

Magda chciałabym jakies fotki ale w Kubusiowie nie byliśmy więc fotek niet

Konrad cmokas

Beata to sa lampki choinkowe. w sklepie wyglądały tandetnie i kosztowały jakies grosze. Kubie sie spodobały więc kupiliśmy. Gdy je włączyłam w domu dały niesamowity klimat i zostały z nami To są takie kulki pozakładane na lampki choinkowe - kiedys nasz kot miał taka piłkę do zabawy

Ola mam nadzieje, że i On tak czuje Zapytałam Go dzisiaj czy mu sie pokój podoba a On na to, że najbardziej nowa półka nad łóżkiem z tymi lampkami i biurko Więc chyba zadowolny jest
Matka 21:14, 10 paź 2013

Gosiak, Ty mnie lepiej poradź w sprawie skarpy mej
Bogdzia 21:40, 10 paź 2013

Gosia a Kubus to juz do zerówki chodzi ze mu biurko trzeba było kupic???? Taki już dorosły????Pozdrówka.
kaisog1 21:41, 10 paź 2013

Bożenko w przyszłym roku idzie do szkoły A biurko przydaje mu sie już teraz do prac twórczych
monteverde 21:47, 10 paź 2013

Na półeczce brakuje dla Kubula bajeczek, jedną przywiezie ciocia Ania przykazania skopiowałam dla przypomnienia
Tosia 22:37, 10 paź 2013

kaisog1 napisał(a)
A dzisiaj zamontowaliśmy półkę nad łóżkiem Kubula (wreszcie) i mam takie "wieczorowe zdjęcie"

Półeczka super I misiak przytulasek..Takie lubię najbardziej
Gabrysia_ 23:17, 10 paź 2013

Gosia...to teraz będziesz miała więcej luzu,Kubuś chętniej będzie spędzał czas w swoim pokoju
...fajnie wygląda oświetlenie pod półeczką
kaisog1 23:25, 10 paź 2013

Aneczko nawet nie zdążyłam książeczek poustawiać... Kuba uwielbia "czytać" wieczorem. Bierzę książkę i czyta na głos! No to co wymyśla, i sposób w jaki opowiada to co widzi na obrazkach przyprawia mnie o ataki śmiechu Siedzę pod drzwiami i podsłuchuje

Tosia tych miśków przytalsków jest więcej niz myślisz Jak Kuba je bierze do łóżka to 3/4 miejsca zajmują przytulaki a 1/4 zostaje dla Kuby

Gabrysiu faktycznie chętniej chodzi spać teraz a właściwie "czytać książki" I częściej sam cos tworzy Ale w dalszym ciągu najlepsza zabawa to zabawa ze mną Ot taki synek mamusi