Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

Neska 19:37, 06 paź 2013

Hej Gosiak Nie zaglądałam i imprezki mnie ominęły Wszystkiego najlepszego dla Was i wielgachne buziole dla Kubusia. To Wy jeszcze młode małżeństwo jesteście. Jak ja pomyślę, że nam 17 października stuknie 15 to nie chce mi się wierzyć. (A razem to jesteśmy już 17)
Dekoracje na balkonie śliczne. Ja niestety nawet dekoracji nie mogę zrobić, bo na tarasie mam rusztowania. Znów mam majstrów na podwórku.
Rench 19:59, 06 paź 2013

Mój syn też jest nalesnikowym potworem,do tego stopnia że sam nauczył się robić naleśniki od podstaw
Ale powiedz Gosiu,jakie to z serem i boczkiem ??? Może mój M polubi .
Wrzuć na priw,bo ja jakaś ciemna masa jestem Poza tymi na słodko,znam tylko treściwe z ziemniakami i grzybami.

Bogdzia 20:18, 06 paź 2013

Może Paweł nie zjadł wszystkiego ????????Pozdrówka.
Pszczelarnia 16:03, 07 paź 2013

kaisog1 napisał(a)
Witajcie w drugiej części poczynań w Kubusiowie

06-2013

06-2013

Gosia, zdjęcia jak z najlepszych żurnali ogrodowych BYŁO/JEST; metamorfoza. Ukłony i wyrazy uznania przesyłam.

PS Piękna kolorystyka nasadzeń. Konsekwentnie - też bym tak chciała. Ciekawe linie ogrodu, dodam. Powiem więcej - bardzo inspirujące. Jestem pod wrażeniem. No pięknie!

A skarpka? Jak będzie?
Joku 16:10, 07 paź 2013

Podpisuję się w 100% pod postem Ewy + piękne zdjęcia.
Pozdrawiam serdecznie. U nas dzisiaj przepiękna pogoda. Mróz z ubiegłego tygodnia zniszczył pojedyncze rośliny.
Matka 16:13, 07 paź 2013

Gosiaku, muszę przekopać się i poszukać zdjęć z Twoich rabat może cosik podkradnę
Matka 16:16, 07 paź 2013

...aha, i jeszcze dodam, ze trawka jak z rolkidlaczego?
kaisog1 22:12, 07 paź 2013

Kasia dziękujemy bardzo A co Ty tam znowu wyrabiasz, że majstry Ci siedzą na balkonie?

Renatko hahahha moi lubią ale leniwce takie, że głowa mała. Nie ma szans by STray sie nauczył a Młody... hmmm czy ja wiem
A z tymi "mięsnymi" naleśnikami to robię tak. Kupuję taki serek twarogowy w kostce, kubeczek mały jogurtu, 5 plastrów boczku i cebulkę małą. Boczek (cienkie plastry) kroję w kosteczkę, cebulę też i podsmażam (na sucho bez żadnego tłuszczu) Poczekam aż nieco przestygnie i dodaje do sera wynieszanego uprzednio z jogurtem. Solę sporo i pieprzę. I ot cały wynalazek Mnie to nie smakuję ale Paweł się zajada

Bożenko zjadł, zjadł

Ewuniu bardzo Ci dziękuję za takie komplementa Ja tylko sadziłam zgodnie z planem ale fakt linie rabat ustalane były tu - na Ogrodowisku Myślę sobie, że na prawdę fajnie wyszło
Na skarpę mam plana ale go nie pokazywałam chyba i niech tak zostanie (cos musi być tajemnicą ) Mogę zdradzić, że będą nasadzenia z 3 lub 4 odmian berberysa, rozchodników, traw, tawuły i cisów

Joleńko dzięki pięknie U nas pogoda też niczego sobie a w Kubusiowie to nie wiem jak jest.

Bogda hahahha przeglądaj, przeglądaj Trawa jak z rolki? Eeeee ona tylko tak na zdjęciach wychodzi a w rzeczywistości nie jest taka ładna. Ale fakt w tym roku była nawożona co okazało się skaraniem dla mnie Trawę można było kosić co 3 dni
Neska 22:59, 07 paź 2013

Kończymy nasz dach. Kładziemy gont. W zeszłym roku była tylko papa podkładowa. Niestety ekipa z tamtego roku mówiąc delikatnie się nie sprawdziła. Przez opóźnienia dach został bez gontu .
monteverde 23:02, 07 paź 2013

Gosiu cieplutko się u nas zrobiło nie wybieracie się do Kubusiowa? buziole ślę wszystkim