Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dążenie do ideału, czyli trudna nauka pokory

Dążenie do ideału, czyli trudna nauka pokory

izabela75 17:22, 15 mar 2014

aleksandra_g napisał(a)
a te czosnki to się nie pokładają lub łamią od wiatru? ciekawa jestem, w tamtym roku po raz pierwszy posadziłam i już wychodzą, ale u mnie tak hula wiatr czasem, że się zastanawiam czy zdążą pokazać cała swoją klasę przed pierwszym wiatrem?!

To czy się pokładają nie wiem bo jeszcze ich nie mam trzeba by było zapytać już posiadających te piękności.Też nurtuje mnie ten problem.
ewakatowice 17:23, 15 mar 2014

izabela75 napisał(a)

Ja wybrałam opcję dla niecierpliwych.W miejsce lawendy chę posadzić otoczkę z bukszpanu a środek może jakieś trawy (nie wiem jeszcze jakie) i czosnki taaaakie wielkie kule.A nawiązując do tego że zbaczam z drogi na rzecz kwitnących roślin ,trochę mi brakuje koloru, co prawda mój ulubiony kolor to czarny hihihihi ale mam ochotę czasem na szaleństwo.Latem zawsze mam kolorowe surfinie ,ale do lata trochę jescze daleko i dlatego te odstępstwa........

Też jesteś taka mroczna
ja mam nawet czarne ściany i blat w kuchni... no i część wyspy
ewakatowice 17:25, 15 mar 2014

izabela75 napisał(a)

To czy się pokładają nie wiem bo jeszcze ich nie mam trzeba by było zapytać już posiadających te piękności.Też nurtuje mnie ten problem.

czosnki olbrzymie mają około 1oo cm (120) i stoją "sztywno" u moich rodziców
Gabrysia_ 17:27, 15 mar 2014

U mnie większość też czarna,łącznie ze scianą w salonie,kominkiem ,stołem
ewakatowice 17:29, 15 mar 2014

mroczne baby z nas

mój M jak coś wybieram do domu pyta czy takie radosne kolory jak lubię

czarny, szary mniam
izabela75 17:30, 15 mar 2014

oooo to witajcie w CZARNYM klubie buahahah u mnie w domu króluje czerń, biel i narazie beż w kuchni, ale beż wymieniam na szary
Ale czarny górą
ewakatowice 17:32, 15 mar 2014

izabela75 napisał(a)
oooo to witajcie w CZARNYM klubie buahahah u mnie w domu króluje czerń, biel i narazie beż w kuchni, ale beż wymieniam na szary

ja swoje ściany oblepiłam czarnym granitem ekstra

Macie też czarne poczucie humoru? uchchchhaaaa
ewakatowice 17:35, 15 mar 2014

Izabel.... stroisz się?
Gabrysia_ 17:37, 15 mar 2014

Ja mam jeszcze wenge ,ale też ciemny
No i szary
Moja mama na początku była moja kolorystyka przerażona,ale już przywykła...jak kupiłam czarna tapetę na klatke schodową to zadała mi pytanie..: dziecko,kto kupuje czarne tapety?....długo sie nie namyślając,odpowiedziałam JA!....ale czarna jest jedna ściana ,reszta biała
izabela75 17:40, 15 mar 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Ja mam jeszcze wenge ,ale też ciemny
No i szary
Moja mama na początku była moja kolorystyka przerażona,ale już przywykła...jak kupiłam czarna tapetę na klatke schodową to zadała mi pytanie..: dziecko,kto kupuje czarne tapety?....długo sie nie namyślając,odpowiedziałam JA!....ale czarna jest jedna ściana ,reszta biała

czarne tapety są najpiękniejsze buahahaha , ja mam czarno-srebrną na wejściu i jedną ścianę w sypialnie ale dodatki np mam różowe bo ze mnie czarny charakter ale z odrobiną romantyzmu jest..... buahahaha