Nic spektakularnego,wymieniamy dach na garażu,robimy nową białą elewacje i chcemy dostawić caport (cos takiego jak w inspirce) https://pl.pinterest.com/pin/378443174913362596/.
no i właśnie nie wiedziałam,czy blacha trapezowa mogłaby być,tzn.mówiono mi że jak najbardziej może być ale ja wolałam zapytać kogoś,kto ma i testuje u siebie.Ja planuje caport cały grafitowy na drewnianych słupach i drewnianych żaluzjowych płotkach,bo to nawiązywałoby do ogrodzenia.dzięki za pomoc,jesteś dla mnie wielką inspiracją tak jak Asia Nawigatorka i jeszcze inne dziewczyny z forum
ok,jak bedzie skończone to wstawie fotke.Olu,a mogłabys mi doradzić?Mam do zagospodarowania wąski pasek,przy ścianie garażu.długość 6m,szerokość 50cm,strona zachodnia,słońce tylko od godz.15.Niestety drzewa raczej tam nie wejdą,może trawy,mam w ogrodzie miskanty ML,rozplenice Hameln,seslerie jesienną,molinie KF,może dać coś takiego,a może pójść w coś innego.Może coś doradzisz?
Olu,a mogłabyś wysłać mi na priv zdjęcie przęsła od waszego płotu,bo właśnie planujemy z mężem jedną ścianę od tego carportu zrobić z takich drewnianych paneli.Chciałabym zobaczyć z bliska jak Wy to zrobiliście pozdrawiam
Miskanty, rozplenice, molinie potrzebują dużo światła i słońca do prawidłowego wzrostu obawiam się, że nie poradzą sobie na północnej rabacie. Z seslerią jesienną możesz spróbować najwyżej będzie zielona a nie limonkowa a najlepiej to wybrać coś na cieniste rabaty