Witam Olu. Nie bylam jeszcze u Ciebie. Przeczytalam poczatek kilka stron aby miec orientacje skad tyle stron i od kiedy i z jakiej podstawy startowałas.
Ogrod przeszedl w ciagu kilku lat ogromne przeobrazenie. Juz cos tam mialas posadzone ale z roku na rok zmienilas bardzo duzo.
Startowalysmy prawie w tym samym roku. Przyznaje, ze w ciagu tych pare lat u mnie tez nastapily ogromne zmiany wzrostowe. Wszystko rosnie jak na drozdzach.
Masz duzomtraw pewnie je kochasz tak samo jak i ja. Moje tez ogromne i czas na przycinki. U ciebie jeszcze rosna w ryzach sa piekne.
Zestawienia bardzo ladne horty z trawami, jezowki. Musisz sie narobic przy cieciu krzakow. Czy wyzsze trawy wiazesz na zime. Ja wiaze i tomjest moja najwieksza bolaczka cala jestem w klakach imsa ostre.
Pisalas na poczatku, ze trawnik moglabys ciac 3 razy w tygodniu Anglicy tak przycinaja. Niestety jak ma byc ładny to tyle razy trzeba ciac.
Bede zagladac jeszcze bo masz duzo pieknych traw o ktore bede pytac bo najlepiej jak czlowiek pyta tam gdzie sa posadzone.
Podoba mi sie jedna trawa, taka zwiewna chba na klombie gdzie poprzegnio wycielas grab, ale musze dokladnie ja wypatrzec u ciebie.
Pozdrawiam.