Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

nawigatorka 09:34, 26 sie 2017

leon60 napisał(a)

nawet nie wiesz jaki mam polew obserwując
domyslam sie
kasja83 10:10, 26 sie 2017

leon60 napisał(a)

Dziękuję Kasiu
Zdarza się, że czasem zatrzyma się obcy samochód i pstryka foty na bezczelnego... kiedyś mili Państwo poprosili czy mogą zajrzeć Do sąsiadów jak zjeżdża rodzina to też lubią przyjść albo z okna dachowego kukają
Generalnie czekam jak porosną żywopłoty od ulicy bo najbardziej wkurzają mnie okoliczni mieszkańcy którzy łażą po pięć razy na dzień po cole do sklepu, na dzień dobry nie odpowie... a gapi się jakby skrętu szyi dostał na stałe

Z jednej strony może to być denerwujące,ale też śmieszne.Niemniej jednak świadczy to o tym,że robicie coś wyjątkowego,co wzbudza ciekawość.
patrycja 10:26, 26 sie 2017

Witaj Olka
Lindsay pytała się o molinię Vieregata.
Też ją mam jak dla mnie jest fantastyczna.
Czy teraz mogę ją podzielić?
Przyjmie się ? Czy poczekać do wiosny?
Wspomożesz radą?
Pozdrawiam
SlonecznyOgrod 11:39, 26 sie 2017

Ola jestem ciekawa co to za trawa, wysoka żółtopaskowana ,żeby Ci zobrazować to na którymś zdjęciu kiedys widziałm u Ciebie przed ta trawą bordowe żurawki. Wiesz o która mi chodzi?
AngelikaX 11:48, 26 sie 2017

U nas swego czasu, jak osiedle było w miarę świeże, ludzie normalnie wycieczki rowerowe sobie robili... no bo cisza, spokój i pogapić się na "nowe" sobie można a że nasza działka narożna to niektórzy byli tak bezczelni, że na pedałach rowerowych stawali i szyję wyciagali aby dojrzeć co za betonowym płotem (swoją drogą dziekuję eMowi, że namówił mnie na ten betonowy płot bo chciałąm z siatki ogrodzeniowej - to dopiero by bylo zero prywatności )

Na czas obecny mam spokój - tuje tak porosły zakrywając szczelnie cały ogród, że dojrzeć coś to naprawdę trzeba by było być mega wścipskim i kawę w gaciorach ze spokojem można wypić na tarasie
jolka 10:47, 27 sie 2017

Pozdrawiam Olusia
Zaglądam regularnie nasycić oczy wspaniałymi widokami u Ciebie.
leon60 14:33, 27 sie 2017

malkul napisał(a)
idelanie będzie niesamowite ile własną pracą mozna stworzyć, wystarczy chcieć: medal dla was

Tak Gosiu chęci to podstawa ! zresztą sama o tym wiesz
Dziękuję Ci
leon60 14:33, 27 sie 2017

kasja83 napisał(a)

Z jednej strony może to być denerwujące,ale też śmieszne.Niemniej jednak świadczy to o tym,że robicie coś wyjątkowego,co wzbudza ciekawość.

Samo patrzenie nie jest niczym złym, sama jak widzę coś ładnego robię dokładnie to samo bardziej denerwuje mnie natrętne gapienie
leon60 14:34, 27 sie 2017

patrycja napisał(a)
Witaj Olka
Lindsay pytała się o molinię Vieregata.
Też ją mam jak dla mnie jest fantastyczna.
Czy teraz mogę ją podzielić?
Przyjmie się ? Czy poczekać do wiosny?
Wspomożesz radą?
Pozdrawiam

Cześć Pati
Jeśli nie masz musu poczekałabym do wiosny, w kwietniu powinno być ok
Pozdrawiam niedzielnie
leon60 14:34, 27 sie 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)
Ola jestem ciekawa co to za trawa, wysoka żółtopaskowana ,żeby Ci zobrazować to na którymś zdjęciu kiedys widziałm u Ciebie przed ta trawą bordowe żurawki. Wiesz o która mi chodzi?

Hmmm z opisu wynika, ze masz na myśli rabatę przed domem ze stożkami, to carex Gold Fountain ale ona nie jest wysoka