Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 19:14, 09 cze 2014

Janina napisał(a)
Też bym chciała namiar na tą korę, strasznie dużo jej idzie. Ty też masz tak dużo plewienia? bo ja bez przerwy coś plewię.

Za momencik wysyłam pw
Gołe rabaty wymagają plewienia non stop... ledwo kończyłam i już pasowało zaczynać od nowa dlatego raz dwa nabyłam korę powinno być zdecydowanie łatwiej teraz
leon60 19:16, 09 cze 2014

Magda70 napisał(a)
A ja nie chce namiarów na korę
Buziaki pracusiu cos tam nadrabiam...powoli mi idzie.

Nie to nie
Ja też pozdrawiam pracusia i na pocieszenie powiem, że też nie wyrabiam ostatnio na forum
tusiawka 22:18, 09 cze 2014

U mnie kilka palet kory w zeszłym roku poszło, a już by się przydało dosypywać. Twoja taka fajna grubsza, nie powinna tak szybko zniknąć.
Ivvvona 23:07, 09 cze 2014

Ola, nadrabiam zaległości i zostawiam pozdrowienia Zdecydowanie z korą i ładniej i wygodniej, choć jak za cienko rozsypana, to chwasty i tak wyjdą ale zdecydowanie mniej. Wtedy wyrywanie pojedynczych chwaścików to rozrywka
Jagodaa 23:30, 10 cze 2014

A wiecie, że ja z ciekawości napisałam do nich, czy do mnie też gratis przywiozą (dojazd mają idealny i blisko) i się nie odezwali. Nie to nie, pewnie mają ogrodowiskowy ruch w interesie . Zostaję wierna mojemu dostawcy .
Gocha 14:32, 11 cze 2014

Witam. Jestem u Ciebie pierwszy raz i chętnie pospaceruję troszkę po Twoim ogrodzie. Na razie mam prośbę i ja o namiary na korę i jak możesz podać też cenę to bardzo poproszę. Ogród piękny , tego bonsai z jałowca to strasznie szkoda. Pozdrawiam i zaznaczam do dokładniejszego poczytania.
Syla 20:41, 11 cze 2014

A wiessszzzzz że oni do mnie nie dojadą ... no za daleko im jest no i nadal szukam kory
leon60 20:45, 11 cze 2014

Ivvvona napisał(a)
Ola, nadrabiam zaległości i zostawiam pozdrowienia Zdecydowanie z korą i ładniej i wygodniej, choć jak za cienko rozsypana, to chwasty i tak wyjdą ale zdecydowanie mniej. Wtedy wyrywanie pojedynczych chwaścików to rozrywka

Staram się rozkładać grubiej by nie trzeba było zaraz dosypywać no i chwaściki...
leon60 20:47, 11 cze 2014

Jagodaa napisał(a)
A wiecie, że ja z ciekawości napisałam do nich, czy do mnie też gratis przywiozą (dojazd mają idealny i blisko) i się nie odezwali. Nie to nie, pewnie mają ogrodowiskowy ruch w interesie . Zostaję wierna mojemu dostawcy .

Nie odpisali... nie no ja miałam zaraz odpowiedz hmm
leon60 20:49, 11 cze 2014

Gocha napisał(a)
Witam. Jestem u Ciebie pierwszy raz i chętnie pospaceruję troszkę po Twoim ogrodzie. Na razie mam prośbę i ja o namiary na korę i jak możesz podać też cenę to bardzo poproszę. Ogród piękny , tego bonsai z jałowca to strasznie szkoda. Pozdrawiam i zaznaczam do dokładniejszego poczytania.

Witaj Małgosiu w moich skromnych progach
O bonsai to ja już zapomniałam ale jakby nie było to od niego zaczął się początek zmian w ogrodzie
Namiary zaraz podeślę na pw
Pozdrawiam