Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

Tess 10:34, 05 sie 2014

Łaaał, Ola!
Aż na piewsze strony zajrzalm, żeby spradzic, czy to ten sam ogród, z którym cię dotąd kojarzyłam!
ależ metamorfoza!
polinka 11:11, 05 sie 2014

Ketmia rewelacyjna. Teraz będziesz musiała ją uformować aby wpisała się w geometryczny ogród
Syla 11:29, 05 sie 2014

Moja sąsiadka ma dwie ketmie podobnych rozmiarów ... Rosną u niej wszystkie posadzone rośliny pomimo braku intensywnej pielęgnacji z jej strony .... Bardzo rzadko bywa na działce .... Czy to jakiś sposób ?

Intensywne prace nadal uskuteczniasz w bardzo dobrym kierunku + prace przy elewacji ... Trudne warunki ale do wytrzymania

Ja za swoją elewację zabieram się w przyszłym roku ... Dom to studnia bez dna i finansowego i intensywnego w pracach .... Zawsze coś

Trzymam nadal kciuki abyś uporała się z pracami bez uszczerbku na zdrowiu ... za siebie również choć pomalutku się sypię
leon60 20:22, 05 sie 2014

Borbetka napisał(a)
Ola koniecznie zrób zdjęcia w metamorfozach, przed i po. Czytam, że eM zaangażowany jest. To bardzo widać, idziecie do przodu jak burza. Nawet w 32 stopniach, nooo ... wielki szacunek. Ja dłubię sama ... od 12 lat .

Monia mąż to by chętnie pomagał jakby miał czas... wszystko co pokazuję to dwoma łapkami robione
Na zdjęcia przed i po przyjdzie czas w jesienne wieczory bo cały czas ''tworzę''
leon60 20:23, 05 sie 2014

Tess napisał(a)
Łaaał, Ola!
Aż na piewsze strony zajrzalm, żeby spradzic, czy to ten sam ogród, z którym cię dotąd kojarzyłam!
ależ metamorfoza!

Jak dawno Cię nie było ! fajnie, ze wpadłaś
Mały lifting zrobiłam haha
leon60 20:27, 05 sie 2014

polinka napisał(a)
Ketmia rewelacyjna. Teraz będziesz musiała ją uformować aby wpisała się w geometryczny ogród

W przyszłości bliższej lub dalszej szopka zniknie a wraz z nią ketmia... to druga stona podjazdu i chcę tam całkowicie zrezygnować z trawnika. Będą graby, szum traw i blask jeżówek
Ketmie chętnie oddam w dobre ręce choć nie wiem czy taki krzak jest możliwość przesadzić..? Kopać pomogę a w zamian poproszę przyczepę ziemi by dołek wyrównać
leon60 20:29, 05 sie 2014

Syla napisał(a)
Moja sąsiadka ma dwie ketmie podobnych rozmiarów ... Rosną u niej wszystkie posadzone rośliny pomimo braku intensywnej pielęgnacji z jej strony .... Bardzo rzadko bywa na działce .... Czy to jakiś sposób ?

Intensywne prace nadal uskuteczniasz w bardzo dobrym kierunku + prace przy elewacji ... Trudne warunki ale do wytrzymania

Ja za swoją elewację zabieram się w przyszłym roku ... Dom to studnia bez dna i finansowego i intensywnego w pracach .... Zawsze coś

Trzymam nadal kciuki abyś uporała się z pracami bez uszczerbku na zdrowiu ... za siebie również choć pomalutku się sypię

Od dawna obserwuję zjawisko, że im mniej dbasz tym mniej chorób, wszystko pięknie rośnie itd. pewnie coś w tym jest..
Dzięki Sylwia ! Twoje zdanie jest dla mnie bardzo ważne
lojalna_ 21:36, 05 sie 2014

Piękny jest Twój ogród a moje swierki w porównaniu z tym co został wyciety u Ciebie to wypalone zapałki ;(
jolka 21:45, 05 sie 2014

Graby, szum traw i blask jeżówek ...
Brzmi pięknie
Madzenka 22:31, 05 sie 2014

A nie można byłoby ketmi zachować?