Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 19:22, 31 sie 2014

Juzia_G napisał(a)

no coś Ty!!!
W życiu bym nie pomyślała żeś gooopia!!!

W życiu!

uffffff
BusyBee 15:24, 01 wrz 2014

Olu to jest baaardzo piękna podpowiedź Dziękuję
Pozdrowionka z poniedziałku
Jagodaa 16:34, 01 wrz 2014

leon60 napisał(a)

''pięknie wyszło ale se roboty nadałaś nie lepiej sam żywopłot było posadzić''

haha, ja poprzednio od "pewnej" pani słyszałam regularnie "jak ci się tak chce", "ale roboty sobie narobiłaś" , że pięknie lub ładnie już nigdy . Najważniejsze, to mieć swoje zdanie i dystans do tego, co się od tego typu ludzi słyszy .

A obecnie, choć początkowo podchodził trochę z rezerwą do moich murów itp., nawet pM ośmiela się wyrazić swoje uznanie . Wczoraj np. stwierdził, że bardzo ładnie mi kwitną te kwiatki co się na groby zanosi . Bukietowych horti nigdy co prawda nie widzialam w takim miejscu..., ale jakoś się dogadaliśmy, o które chodzi .

A ja tu ze szczerymi pochwałami spieszę, elegancko bardzo. Oj będzie popisowo w przyszłym roku, jak wszystko się zadomowi i ruszy z kopyta!

leon60 19:02, 01 wrz 2014

BusyBee napisał(a)
Olu to jest baaardzo piękna podpowiedź Dziękuję
Pozdrowionka z poniedziałku

Wiedziałam, że Ci się spodoba
Pozdrówki
Pawlus 19:06, 01 wrz 2014

Podziwiam ogrom pracy wykonanej przez ten sezon. Nic jednak nie cieszy bardziej od uzyskanych efektów.

Jak to wszystko się rozrośnie to strach się bać A na pewno jeszcze nie jednym nas zaskoczysz.
leon60 19:08, 01 wrz 2014

Jagodaa napisał(a)

haha, ja poprzednio od "pewnej" pani słyszałam regularnie "jak ci się tak chce", "ale roboty sobie narobiłaś" , że pięknie lub ładnie już nigdy . Najważniejsze, to mieć swoje zdanie i dystans do tego, co się od tego typu ludzi słyszy .

A obecnie, choć początkowo podchodził trochę z rezerwą do moich murów itp., nawet pM ośmiela się wyrazić swoje uznanie . Wczoraj np. stwierdził, że bardzo ładnie mi kwitną te kwiatki co się na groby zanosi . Bukietowych horti nigdy co prawda nie widzialam w takim miejscu..., ale jakoś się dogadaliśmy, o które chodzi .

A ja tu ze szczerymi pochwałami spieszę, elegancko bardzo. Oj będzie popisowo w przyszłym roku, jak wszystko się zadomowi i ruszy z kopyta!

Kochana ja na takie przytyki nawet nie reaguję bo nie ma sensu. Robię co uważam za słuszne i marzę żeby tylko te świerki od ulicy szybko rosły to trochę się od dziwaków osłonię Siedzą takie nic nie robią a jedyna rozrywka w ciągu dnia to przejść się na zakupy trzy razy dziennie do spożywczaka

Z grobowych kwiatów się chichram

Liczę, że w przyszłym roku będzie znacznie lepiej
lojalna_ 19:10, 01 wrz 2014

Ja sie kochana jeszcze raz przypomne co do prosby jak ciachac hortki na jesien , jesli masz z tym poszukiwaniem duzo roboty to odeslij mnie prosze gdzies gdzie to wyczytałas a ja poszukam wytropie hihi
leon60 19:11, 01 wrz 2014

Pawlus napisał(a)
Podziwiam ogrom pracy wykonanej przez ten sezon. Nic jednak nie cieszy bardziej od uzyskanych efektów.

Jak to wszystko się rozrośnie to strach się bać A na pewno jeszcze nie jednym nas zaskoczysz.

Dziękuję Masz rację efekty wynagradzają trud i szybko się zapomina o płynącym po plecach pocie
Jak wszystko pójdzie po mojej myśli w przyszłym roku przerobię tyły, powiększymy oczko i powstanie wymarzona altana Potem będę leżeć i pachnieć hahhaaha
leon60 19:16, 01 wrz 2014

lojalna_ napisał(a)
Ja sie kochana jeszcze raz przypomne co do prosby jak ciachac hortki na jesien , jesli masz z tym poszukiwaniem duzo roboty to odeslij mnie prosze gdzies gdzie to wyczytałas a ja poszukam wytropie hihi

Bukietowe tniemy wiosną (tylko takie mam)
Gdy spojrzysz na mój szpaler pięć sztuk zeszłorocznych bardzo różni się od reszty sadzonej wiosną mam nadzieję, że się wyrównają.
Co do cięcia jakoś specjalnie nad tym nie dumałam, dziewczyny pisały ciąć nisko i tak zrobiłam. Ciachnęłam 15 cm nad ziemią a cieniutkie wiotkie pędy wycięłam całkiem. Ot cały przepis
Pawlus 19:19, 01 wrz 2014

leon60 napisał(a)

Dziękuję Masz rację efekty wynagradzają trud i szybko się zapomina o płynącym po plecach pocie
Jak wszystko pójdzie po mojej myśli w przyszłym roku przerobię tyły, powiększymy oczko i powstanie wymarzona altana Potem będę leżeć i pachnieć hahhaaha

Też proste linie? Jestem ciekawy jak wpasuje się oczko.