Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Milka 14:42, 07 kwi 2014

Bonsai ma piękną oprawę
grab zrobił na mnie wrażenie, a jak buki urosną, będzie intymna kurtyna
Marzenko, jak zatęsknisz za plewieniem, zapraszam do mnie, wiesz ile u mnie jest tego
Enya73 15:49, 07 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Tak sobie czytam.. bo dziś dopiero sie dopchałąm do płota... ale sprytem, sprytem to załatwiłam... na czterech i dołem podglądam.... górą wszystkie zwłoki wiszą i miejsce zajmują....

Ania, jesteś bezkonkurencyjna!!! Potrafisz człowieka ubawić do łez Uwielbiam Cię za to poczucie humoru i troszku zazdroszczę, bo ja za to jestem drętwa, jak kij. W pracy mnie nazywają królową śniegu.
Pozdrowienia serdeczne
Milka 15:51, 07 kwi 2014

Anitko, aż tak źle nie jest, przecież cię poznałam
Pszczelarnia 16:53, 07 kwi 2014

Wiszenie co 2 metry - zmieszczę się.
Konstancja30 17:09, 07 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)

No widzisz zatem rabata lawendowo-kostrzewowo-kosodrzewinowo-grabowa będzie miała nazwę rabata Izaowa vel Ulf'owa Norfjel'owa
Iza bukszpan + carex ala Robert to też Twoja ulubiona inspiracja
http://www.pinterest.com/pin/421579215090363012/
U mnie bedzie podrobka z modyfikacja na froncie....

tak ulubiona, że omal nie wpadłam w obłęd chcąc pogodzić kulkowe szaleństwo pod brzozami z irracjonalnym wobec niego chciejstwem zamknięcia buksika w kostce ... w zasadzie to jeszcze ostatniego słowa nie powiedziałam (w kwestii tego obłędu) ...

nie wiem czy to można jako antidotum traktować ale ulżyło mi jak zobaczyłam

http://www.pinterest.com/pin/437975132484468673/

oczywiście interesuje mnie ten zlepek form pod wysokim, zielonym słupem na drugim planie ...
Kasiek 19:17, 07 kwi 2014

Tess napisał(a)
Madżen, czy Twoja doba naprawdę ma 24 godziny????
Ależ masz powera.

Używałaś Ema5? Czy innego?
Jeśli dałam teraz nicienie, to potem można dać emy?
Czy lepiej wrotycz?
Ja się zastrzelę - mam dość opuchlaków.

Nie strzelaj sie...lepiej granata walnij...w opuchlaki....poczekaj az dym sie uspokoi i wypraw stype...nie zapomnij o pogrzebie
Kasiek 19:20, 07 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)

Problem z psami polega na tym, że nawet wyprowadzany na spacer poza dom w trakcie calodoniowego pobytu z Pancia na ogrodzie zostawia mi niespodzianki... Upodobał sobie moje trawy ozdobne....normalnie ma krechę jak stąd do Kielc!

Oszszsz w morde jeza...eeeee...psa
Kasiek 19:24, 07 kwi 2014

Kurde ele belek...zapomnialam ze mam pytanie... Marzenko kiedy Twoj Percy Wiseman zaczynal kwitnienie? Moj wlasnie zaczyna ( oby dwa jak na rozkaz) i nie wiem czy mu sie przypadkiem cos nie popiermieszalo ..
Urszulla 19:50, 07 kwi 2014

Złapałam w locie informację od Ciebie, że cebule też trzeba nawozić Cenne, pozdrawiam.
Czekam na jakieś inspiracje wizualne.
Nikita 19:58, 07 kwi 2014

Ufff...jestem na bieżąco...same ochy i achy zostawiam, bo mój słownik za ubogi, żeby zachwyt wyrazić.....

Jeszcze tylko o trawki zapytam: Marzenko muszę kupić jakiegoś miskanta (najlepiej biało-zielonego) i jakieś trawki do niego pasujące (będą prawie obok rosły). A może lepiej coś żółto-zielonego...??? Pomożesz, bo trawkowa zupełnie nie jestem?