Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

gusiarz 17:41, 11 maj 2014

Podziwiałam ostatki tulipkowe... ech jakie piękne te połączenia kolorków... A jak tam z rozpięciem drzewek?
Magda70 18:12, 11 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
W wątku fotorelacje umiesciłam szczegółowe informacje o grabach z natury jestem leniwa dlatego nie chce mi się tych informacji powtarzać

I tak doceniam Twoją cierpliwość... tyle razy czytałam u Ciebie o jego pielęgnacji, że sama mogłabym już mieć taki żywołot
Anabell 18:17, 11 maj 2014

Marzenko - wpadłam zobaczyć kostrzewę co z nią robisz i trafiłam na strzyżenie. Przytnę swoją, w kłosach mnie denerwuje, wolę niebieską czuprynę. Pozdrawiam niedzielnie.
ana_art 18:25, 11 maj 2014

no i widzę że jednak zaraziłam Cię pinkiem jak dla mnie to jeden z ciekawszych kolorów w ogrodzie ...
kocankę bym zostawiła, zawsze można ją przyciąć by nie straszyła pojedynczym pędem, kiedyś tak robiłam z bluszczem
bociek 18:33, 11 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)

Bociuś oby, bo bardzo je lubię a za rok mam nadzieję, że podzielę i zasilą skarpę za płotem. Upss zapomniałam o grabach dla Twojego M Muszę poelcieć i pofocić

Jakby Ci zabraklo do dzielenia to daj cynk, bo ja swoje planuje odmladzac na wiosne w przyszlym roku
nicol21 19:26, 11 maj 2014

Świetne donice, i super ten wątek z poradami. Choć może lepiej żeby tam nikt nic nie komentował, bo potem zrobi się bardzo długi i zdjęcia będzie ciężko znaleźć.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Mala_Mi 20:38, 11 maj 2014

Wszystko poczytałam i wszytko obejrzałam..
Nicol. ma rację, lepiej nie komentować w wątku z poradami, bo potem trzeba sie przekopywać przez ble, ble, ble..
Klona kupiłyśmy takeigo samego, tylko mój tak jak ja nie ma długiej nóżki.. I będę czekać aż urośnie, albo padnie...
A takei czarne oczka też wykopałam.. i zamiast sfotografować to od razu miedzy oczy strzeliłam.. wygląda to jak duch w operze..
Więcej z oczami nie znalazłam ale zrobiłam poglądowe foto, które wrzucę na wątek z opuchlakami.. zamówiłam Calypso.. będę lać aż sie będzie kurzyło.. i to z fukadełka, by wszytko i wszędzie.. trzeba wytępić stare zarazy, by się nie mnożyły, bo nicienie to majątek i skuteczność moich nicieni taka sobie
I też szukam jak długo te cholery sie przepoczwarzają w glebie.
aga_szsz 20:58, 11 maj 2014

A nie można tego jakoś zablokować, żeby tylko autor mógł wpisywać???!!!
Faktycznie, weź coś znajdź potem

Madżen, ja ciągle czekam na obiecaną fotolerację z cięcia kartonowego kul
Zeta 20:59, 11 maj 2014

Madżen melduję że Kostrzewy siedzą grzecznie w kosodrzewinie.....
Resztę przemyślam ....kupię kulki imtrawkima potem będę dosadzać ..lot co wymyśliłam ....berberysy poszły won.....wkurzały mnie.....no i pyt co to za żółte trawiszcze u Ciebie ??
aga_szsz 21:10, 11 maj 2014

Zeta napisał(a)
no i pyt co to za żółte trawiszcze u Ciebie ??

o to samo miałam się zapytać