Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

agam 09:47, 07 cze 2014

Tojeść to chyba z tego samego źródła mam. Tak samo zapakowana, tylko moja lekko zmarnowana była bo kurier przez płot paczuszkę przerzucił i poleżała bidulka na słoneczku, ale już dochodzi do siebie.
W sklepie tojeści brak bo kupiłam ostatnie sztuki. Pani mówiła że trudno będzie ją dostać bo duży popyt jest i nigdzie nie można jej dostać.

Świetnie wygląda u Ciebie wśród buksików i stipy.
Mala_Mi 10:48, 07 cze 2014

Madżen napisz gdzie kupowałaś swoją, bo ja tez kupiłam na necie... moja ciut niższa, ale ma kwiaty i szybko dogoni Twoją.. może kupowałyśmy w innym żródle.. i będę mogła dać namiar dziewczynom

Moja poszła pod białe kwiatki co nazwę pamięta KOnstancja, a ja znów zapomniałam.. Iza przypomnij plisss... a za krzewuszkę MOneta.. tylko tam udało sie upchnąć wyciepując firletki U Ciebie ładniej skomponowane...

Tojesć urośnie szybko i duża.. jak inne tojeści.. przypomina orszelinowatą.. tylko kwatki bardziej mięsiste i pachną

Nie przetrenuj się kochaniutka.. bo bez Ciebie jak zyc na forum
dorciabe 11:05, 07 cze 2014

ana_art napisał(a)
Marzenko podaj namiar na ten sklep bo ciekawa jestem nie potrzebuję bo mam 20szt ale jestem ciekawa sklepu

Ja nie mam gdzie sadzić, ale taki sklep warto znać poproszę namiar
macham
Konstancja30 11:09, 07 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Madżen napisz gdzie kupowałaś swoją, bo ja tez kupiłam na necie... moja ciut niższa, ale ma kwiaty i szybko dogoni Twoją.. może kupowałyśmy w innym żródle.. i będę mogła dać namiar dziewczynom

Moja poszła pod białe kwiatki co nazwę pamięta KOnstancja, a ja znów zapomniałam.. Iza przypomnij plisss... a za krzewuszkę MOneta.. tylko tam udało sie upchnąć wyciepując firletki U Ciebie ładniej skomponowane...

Tojesć urośnie szybko i duża.. jak inne tojeści.. przypomina orszelinowatą.. tylko kwatki bardziej mięsiste i pachną

Nie przetrenuj się kochaniutka.. bo bez Ciebie jak zyc na forum

krwawnik kichawiec ... a firletki fajne som ... czemu je wyciepywać ?
Madzenka 16:23, 07 cze 2014

Wracam bede wieczorkiem. A teraz sobie cichutko na tel Was poczytam
polinka 17:20, 07 cze 2014

Macham do Pani cichutkiej Toż to do Ciebie nie podobne
Szerokości na drodze
JoannA 21:13, 07 cze 2014

Marzenko,
byłam dzisiaj w kilku szkółkach i szukałam tojeści. Każdy robił wielkie oczy bo zna tej rośliny, tylko w jednej usłyszałam, że to roślina wystawowa i niestety niedostępna na dzień dzisiejszy.
A może ona wytworzy nasionka i można ją samemu wyhodować.
Jakby co to już dzisiaj uśmiecham się do Ciebie
pozdrówka
iwonaal 21:52, 07 cze 2014

A ja zupełnie przypadkiem dostałam w ubiegłym roku od sąsiadki.
Madzenka 22:27, 07 cze 2014

Szuakm informacji nt tojeści gdyż wypadaloby ją posadzic. Wg Izy i finki straszliwie się rozrasta. Zatem 10 zakupionych sztuk wystarczy mi na kilka rabat
Min będzie posadzona z rodgersją i bordową żurawką
Tu na CHFsh z rodgersją
http://www.pinterest.com/pin/421579215091589407/

I coś mi się wydaje, że zakupiona w tym roku tojeść rozprezstrzeni się po calultkim ogrodowisku
AgnieszkaW 22:30, 07 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Szuakm informacji nt tojeści gdyż wypadaloby ją posadzic. Wg Izy i finki straszliwie się rozrasta. Zatem 10 zakupionych sztuk wystarczy mi na kilka rabat
Min będzie posadzona z rodgersją i bordową żurawką
Tu na CHFsh z rodgersją
http://www.pinterest.com/pin/421579215091589407/

I coś mi się wydaje, że zakupiona w tym roku tojeść rozprezstrzeni się po calultkim ogrodowisku

Nie mam nic przeciwko "rozprzetrzenianiu się". Staję w kolejce, pierwsza jestem?