To nie jest tajemnicą, że u Finki
Zakupię nawóz jesienny i będę sypać. Na razie tydzien temu dałam biohumus i mam jeszcze jedną dawke. Wczoraj pół dnia szukalismy wałka od areatora... Niemal pół garaźu posprzątalismy.... I nie ma... Zatem trawa nie zaerowana.....
Fotka zrekonstruowana po południu, żółtki (trytomy) tle wycięte, liliwoce uciete kwiatostany. Pszczółka i teśiowa sie ucieszą bo obiecałam im liliowce a ja wreszcie mogę patrzeć na tę rabatę
Wortycz mam w proszku, zamówiłam, muszę poszukać jak zrobić napar bo będę jutro lała
Mam całe wygryzione hortensje limelight, czyżby opuchlak?
Moja droga zapodaj czy Twój Leoś rosnie w pełnym słońcu, bo wymyśliłam dla niego najbardziej reprezentacyjne miejsce w ogrodzie I jaki ma wzrost w II sezonie u Ciebie ?
W ciągu 1 tygodnia zamowiłam kolejne 10 róż... iza nie naśladuj..... Bo miesjca zabraknie....
Nie opieraj sie, to piękna bezproblemowa roslina. Najlepiej wygląda gdy ma coś zimozielonego, co zasłania brzydkie nózki w II połowie lata. U mnie rosną za kulkami bukszpanowymi
Pozachwycałam się! Widok z kanapy cudny! Te różowości z fioletami.. moje ulubione połączenie kolorystyczne I te buksikowe obwódki, takie równiutkie.. kiedy cięłaś bukszpany? Ja powoli kończę, jakoś dużo się ich porobiło, a u Ciebie to dopiero jest wyzwanie!