Moja zakwitła dwa dni temu i jestem w niej zakochana
Oto moja rosa the rescht, premiera gdyz sadzona był po 23 lipca z donicy. Dlatego lubie kupowac róże w dnicach a nie z odkrytym korzeniem, chociaż rosomanes twierdzą, ze lepiej z odkrytym korzeniem....
Aga planowanie to podstawa. M się śmieje, że na kilka dni wprzód planuję nam prace przy elewacji aby przestojów nie było A ogród planuję cały czas w głowie
Ana widzisz ja jednak w czepku urodzona Wszystko mi sie od lata zgadza. MOże za dużo zamawiasz i pakujacy juz od zmysłów odchodza i o pomyłki nie trudno
po prostu rachunek prawdopodobieństwa... im więcej zamawiasz większe prawdopodobieństwo pomyłki...
Kondzio zazdroszę wyzjadu do Rosarium Europa!! Fotki rób w tysiącach.
Wiem, zę róże wymagają ciepliwości wiec nie szaleję, obserwuję. Dokładnie czytałam jakie osiągają rozmiary... i nagle czytam, ze średnia to jedno a rzeczywiste rozmiary to drugie.
W donicy mam Mme Knorr bo czeka na opróznienie miejsca przez trytomy.
aha kolory w ogrodzie lubie bo ja kokoszka jestem. dlatego blady róż zosatał wzmocniony ciemnym i purpurowym
Poczatek znajmosci z tulipanami cię zachywci. Nie zamaiwaj dużej ilosci gatunków, lepiej mniej ale w dużej ilosci, ja zamawiam minimum 50 szt jednego rodzaju. Polecam kilka odcieni tego samego koloru. Równiez uwielbiam białe- wtedy można mieszac gatunki do woli