Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Luki 21:13, 24 lis 2014

No i jednak platany mimo, że podobają mi się brzozy powoli zaczynam się odzwyczajać od nich ze względu na te nałogowe picie.. wody
4 wielkie kule wprowadzą jednak jeszcze większy porządek i elegancje.
Doczytałem też o pewnych białych zmianach czekam więc niecierpliwie.
Rench 21:48, 24 lis 2014

I co ciekawego wypinsowałaś ?
bdan 08:39, 25 lis 2014

Marzenko dziekuję za porady u mnie na trawiastej rabatce. I dobrze, że juz decyzja odnosnie platanów podjęta, jedno z głowy, nad innymi planami można sie dalej spokojnie zastanawiać.
Margarete 10:04, 25 lis 2014

Zapytałam wujka google o "twoje"platany.......no ładne są, ładne.....będzie cudniaście, chociaz brzózek mi żal..........ale trzeba cos zmieniać....będzie sie działo wiosną...
Jakieś sugestie i inspiracje na ozdoby świąteczne na pinsie znalazłaś ? podzielisz się ?
siakowa 10:49, 25 lis 2014

Madzenko zwracam się do Ciebie jako specjalistki od grabowego zywopłotu
Mogłabys w wolnej chwili wpasc do mnie i pomóc rozstrzygnąć nurtujacy mnie problem sadzenia
Kindzia 11:58, 25 lis 2014

U nas na rynku w Pszczynie rosną platany...ale się pięknie łuszczą!!! Śliczne drzewa i jakie specyficzne cięcia im widać gdy liści nie ma.
monteverde 12:20, 25 lis 2014

Wysokie będą te Twoje platany? pozdrówka
Milka 14:41, 25 lis 2014

Marzenko, nowy wirus...platany!!! a tulipanowiec na pniu cię nie kusi???
lojalna_ 14:51, 25 lis 2014

O rany wlasnie wygooglowam alpens globe one sa cudne ...tak tak do tskich " małych " ogrodów jsk Twój

Dlaczego ja mam tak mało miejsca one sa cudne jak Ty wyszukujesz tskie perełki
Madzenka 20:02, 25 lis 2014

Witajcie
Platany to moje marzenie , mam nadzieje, że uda się wiosną zakupić i że moja kieszeń nie bedzie pusta. Dzieki forumowaiczom mam namiary, wiosną będę działac. Platany alpen's globe maja raczej miniaturowy (jak na platany) pokrój, więć będą idealne do mojego formowanego ogrodu i będą współgrać z wisniami przed tarasem. Ponadto duża ilosc wody nie będzie dla nich tak szkodliwa jak dla brzóz i tulipanowców. Dodatkowym atutem jest to, że od lat marzyłam o platanach. Dzieki Badan i Zielonej odkryłam że jest taka mala odmiana

Co do pisnowania zapraszam na pinterset, poszukajcie Madżenka i tablicę Christmas

Myśle o swietach w kolorze bieli. Już kiedyś taka choinkę mialam i mi sie nie podobala, teraz się waham, mam jeszcze dwa tygodnie do namyslu. Najbliższy weekend znow trochę w podrozy i dobrze niech ogrod odpocznie od mojej szalonej glowy pełnej pomysłów. Jeszcze musze tylko zwirek wybrac z bukszpanów i okopczykować roze. Sezon w ogrodzie ju zamkniety, reszta dzialan w miare potrzeb.