Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Sebek 12:10, 30 lis 2014

Marzena2007 napisał(a)
Karabela więc może wspólny wypad na gieldę za tydzień? Kto chętny?
Ja na razie poluję :
- świeża dużą choinkę w donicy
- zmianę dekoracji na biel i krysztalki i nie wiem czy origami będzie pasować.... Jedna bomka paoierowa na alle 8zł.....
- wianki będą bardzo oszczędne w tym roku. W ogole planuję ograniczyć swą kokoszkę

No i jeszcze muszę dokupic jakieś lampki na drzewa na zewnatrz...

Sebciu prawdziwa choinka to raj dla nosa
Kupię w donicy i potem podaruje jako prezent teściom. Zwykle u mnie wytrzymują łagodne zimy, pod warunkiem, ze będą dobrze podlewane i wczesnie wystawione ponownie na zewnatrz, pod warunkiem że nie nadejdą silne mrozy. Twoje kolory będą inspirujace. U mnie niebieskie (landyrnkowe) krolują z szarościami wielkanocą

Wysłałem Ci Pina Robiłem z serwetek kwiaty i wyglądały genialnie Teraz nie mogę znaleźć w odpowiednim kolorze, ale będę szukać I zrobię
Mala_Mi 12:45, 30 lis 2014

Marzena2007 napisał(a)
Sebciu w podrózy byłam , zafundowałam sobie samochodowe zweidzanie kraju wzdłuż i wszerz ,)

Wszerz to powinien być Rz. na trasie.... nie było buuuu
Karabela 12:45, 30 lis 2014

Marzenko - bardzo chętnie giełda w przyszłym tygodniu sobota?
Madzenka 15:02, 30 lis 2014

Karabrla zbieramy ekipę na sobotę rano, najlepiej 7:30

Sebciu ide looknać
Mała Mi - w przeciwną strone w poprzek było... Mazury

Łuki wyśle Ci na prive
Rench 17:24, 30 lis 2014

O już świąteczne dekoracje u ciebie na tapecie,fajnie będziemy odgapiac conieco
malgorzata_s... 17:46, 30 lis 2014

Jak to i w góry nie przyjechałaś??? Marzenko wrzuciłam fotki zamarzniętych gór. Ja dzisiaj zakupiłam kilka biało szklanych fotel w Eurofiranach. Są oklejone koronką, cudne tylko nie wiem czy o takie chodzi
Madzenka 20:34, 30 lis 2014

Rench napisał(a)
O już świąteczne dekoracje u ciebie na tapecie,fajnie będziemy odgapiac conieco

Nom dokupiłam szare papierowe gwiazdy, kryształki na choinkę i pompony z bibuły. Teraz poluję na bombki a'la origami
Chyba zwykłych bombek nie będzie, jeśli li już to tylko przezroczyste
Madzenka 20:36, 30 lis 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jak to i w góry nie przyjechałaś??? Marzenko wrzuciłam fotki zamarzniętych gór. Ja dzisiaj zakupiłam kilka biało szklanych fotel w Eurofiranach. Są oklejone koronką, cudne tylko nie wiem czy o takie chodzi

Oglądałam wczoraj ich oferte, ale drogo... I ja jeszcze nie mam calkowicie doprezcyowanej koncepcji, czy będzie nowocześnie niestandardowo, czy kokoszkowo... Pomyśle o tym jutro.

Chyba jeszcze będe musiała sama sobie cos na choinkę zrobić

Jedne mi sie podobaja w Almi Decor. Będę szukać, ale skoncentruje się w sobite na giełdzie. Dużo nie potrzebuję, bo trochę białych z poprzedniej bialej choinki sprzed trzech lat mam
ewa004 21:08, 30 lis 2014

Ja już przebieram nogami z ciekawości co tam znowu wymyśliłaś
nicol21 22:05, 30 lis 2014

Choinka na pewno będzie czadowa! A kokoszka... może więcej jajek zniesie na wielkanoc

co do kryształków na choince to z wielkim przekonaniem kupiłam trochę w ub roku... a potem już tylko się zachwycałam białymi ozdobami oraz kryształkami. W tym roku będzie powtórka z rozrywki.
A zielonej choince mówię wielkie taaaak! tyle że kolejny rok będę musiała wyciągnąć tą sztuczną. Ale może w końcu za rok... będę mieć prawdziwą choinkę
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies