Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

agata19762 22:43, 22 lis 2014

Marzenko ze względu na to, że lubisz trawy i masz ich mnóstwo w swoim ogrodzie...mam pytanie ...czy wszystkie trawki powinno się wiązać na zimę ???
nicol21 23:10, 22 lis 2014

Szkoda tych brzóz, ale pewnie i platany będą cudnie się prezentować
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Kasik 09:51, 23 lis 2014

Chyba wszyscy jesteśmy uzależnieni od programów ogrodniczych. Pamiętam jak kiedyś nie mogłam się umówić ze znajomymi, bo musiałam oglądnąć jakiś ważny mecz- dziś już mogę odpuścić wszystko, ale ogrodniczych nigdy.
Tak wiele informacji, inspiracji no i sama przyjemność oglądania.... Łapię się na tym, że oglądając cokolwiek nie związanego z roślinami, zawsze zauważę jakiś kwiat w tle, ciekawą donicę itp....

A u Ciebie znów jakiś pomysł- Platany? Ja jeszcze nie dorosłam do takich drzew, ale już zarzekać się nie będę, bo wyjdzie tak jak z trawami

Będę w Przytoku- zapytam o nie- może będę mogła pomóc.
bociek 13:53, 23 lis 2014

Platany??? WOW, ależ będzie cudnie i niesztampowo. Przepiękne drzewa.
A co z brzózkami, czemu dostają eksmisję - sorki, że pytam, pewnie już to było wałkowane... Nie polecasz brzózek? Madzenko, a co byś z drzew poleciła... Podpowiesz? Poproszę
Buziole
kaska_kadysz... 17:23, 23 lis 2014

Psss.. Podglądam
popcorn 17:25, 23 lis 2014

Platany tam będą wymiatać! Brzózki cudne, ale platany cudniejsze
pozdrówka!!!
Kindzia 17:46, 23 lis 2014

Marzena2007 napisał(a)

Wpisz Gargeners World 4
To caly sezon 2012 po polsku, skopiowany z DOMO

Marzenko dziękuję!!! MAM!!!
Mala_Mi 20:31, 23 lis 2014

Co to TTBZ?
Co to DOmo?
Ja czasami Maję oglądam... i forum ciut czytam... chyba jestem zacofana... wiec platany może będą lepsze??? Po 10 latach ogrodniczkowania i po przejściu na wyższy poziom może i ja zacznę sie edukować

A swoje pierwsze nasadzenia zrobiłam w wielu 6 lat.. posiałam rzepak i nawet zakwitł.. ale goście weselni mi to zdeptali.. uraz do tej pory pozostał Oczywiście do gości weselnych
Margarete 11:45, 24 lis 2014

Dzięki Mandżen i Danusiu za namiary i linki na te programy, kanału DOMO nie posiadywam ale na You Tubie z przyjemnością poogladam......będzie co robić teraz wieczorami jak juz sie ogródkowanie skończyło.......jak ja mogłam życ bez ogródkowania do tej pory ?...

Tak naprawde to pasja ogrodowa pojawiła sie u mnie jako lek na "syndrom opuszczonego gniazda", dzieciaki dorosly do własnych decyzji, własnego kąta, gdzies tam..... a mnie poza pracą na dwóch prawie etetach oraz przyjaciółmi i wakacyjnymi wypadami na żagle i na kajaki pozostałyby tylko książki, filmy i......wieczorne ćwiczenia...kciuka przy zmienianiu kanałów w TV. Nie chciałam tak funkcjonowac, musiałam znależć sobie jakiś kolejny, nowy, nakręcający mnie obszar aktywności, nową pasję.........i znalazłam - ogród i Ogrodowisko i bardzo sie z tego ciesze
Milka 12:18, 24 lis 2014

O, a co tu tak cicho, zabiegana jesteś?