Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 21:29, 01 gru 2014

Ewkakonewka - ja jeszcze kombinuje kokoszkowanie w grafitowym ogrodzie zimowym. Czy zrealizuje? Nie wiem , ale bombki z dwóch sezonów chcę wykorzystac, bo lubię te energetyczne kolory. Na razie obmyślam sposób zamontowania. Zapraszm na inspiracje za tydzien i dwa tygodnie. Bedę działac. Nie dam sie juz wyslac na zadne wyjazdy przed świetami. Nawet róz nie mam okopczykowanych.
Bleebla - zatem widzimy się chyba mam Twoja komórkę ?
Pszczołko - laurowiśnie dopiero wiosną. Jak znajdę etnę to dam znać,
Kamasja - dopóki córka była mała było na kolorowo teraz to ja decyduję o choince Święta to najpiekniejszy czas dla dzieci, nie trac tego uroku i wspomnień ale wspólnie mozecie przecieź robic origami ???
Ania Monte - zakupy dopiero za tydzień
Zaczarowana - u mnie będzie mieszanka sakndynawskiego z angielskiem. Chętnie będę czerpać z Twoich inspiracji
Polinka - na pewno wyjdzie
Aga Pe - cudne - ja jednak się zdecydowałam na honeycomb i pompony z bibuły Muszę sobie jeszcze gwiazdek naprodukować

Sebek 16:58, 02 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ewkakonewka - ja jeszcze kombinuje kokoszkowanie w grafitowym ogrodzie zimowym. Czy zrealizuje? Nie wiem , ale bombki z dwóch sezonów chcę wykorzystac, bo lubię te energetyczne kolory. Na razie obmyślam sposób zamontowania. Zapraszm na inspiracje za tydzien i dwa tygodnie. Bedę działac. Nie dam sie juz wyslac na zadne wyjazdy przed świetami. Nawet róz nie mam okopczykowanych.
Bleebla - zatem widzimy się chyba mam Twoja komórkę ?
Pszczołko - laurowiśnie dopiero wiosną. Jak znajdę etnę to dam znać,
Kamasja - dopóki córka była mała było na kolorowo teraz to ja decyduję o choince Święta to najpiekniejszy czas dla dzieci, nie trac tego uroku i wspomnień ale wspólnie mozecie przecieź robic origami ???
Ania Monte - zakupy dopiero za tydzień
Zaczarowana - u mnie będzie mieszanka sakndynawskiego z angielskiem. Chętnie będę czerpać z Twoich inspiracji
Polinka - na pewno wyjdzie
Aga Pe - cudne - ja jednak się zdecydowałam na honeycomb i pompony z bibuły Muszę sobie jeszcze gwiazdek naprodukować

Wieczorem wkleję gwiazdki u mnie - wykonanie zajmuje może dwie minuty, więc warto zrobić je samemu Macham
Bogdzia 18:44, 02 gru 2014

Czytam o choinkach i mimo to nie mogę jakoś złapac świątecznego nastroju. Nic mi się nie chce a świątecznych dni w tym roku strasznie dużo.Pozdrówka zostawiam.
Madzenka 19:01, 02 gru 2014

Bogdzia napisał(a)
Czytam o choinkach i mimo to nie mogę jakoś złapac świątecznego nastroju. Nic mi się nie chce a świątecznych dni w tym roku strasznie dużo.Pozdrówka zostawiam.

Bogdziu z powodu panaującej wcześniej aury a teraz braku sniegu też nie czułam nastroju grudniowego. Dlatego kupuję go sobię w ozdobach choinkowych pozdrawiam
Madzenka 19:02, 02 gru 2014

Sebek napisał(a)

Wieczorem wkleję gwiazdki u mnie - wykonanie zajmuje może dwie minuty, więc warto zrobić je samemu Macham

Gwiazdki będą handmade
gierczusia 20:41, 02 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)

Bogdziu z powodu panaującej wcześniej aury a teraz braku sniegu też nie czułam nastroju grudniowego. Dlatego kupuję go sobię w ozdobach choinkowych pozdrawiam

Kuleee..też jakoś nie czuję..al tak mnie motywujecie ,źe w końcu coś zmontuję

Buziole gorące Madzen
Zielona 22:01, 02 gru 2014

Marzenko - które gwiazdki będziesz kleiła? Masz jakiś wzór?
Agania 22:11, 02 gru 2014

Kiedy pokażesz świąteczne łupy na choinkę?
Olili 22:23, 02 gru 2014

hihi też czekam na nie i na to co z nich wyczarujesz. Jak ja lubię te wszystkie ozdoby ....
Gardenarium 22:25, 02 gru 2014

Najgorsze jest to że ciężko się zdecydować, nakupię, nakupię, potem nie wiem co mam wziąć. W ogrodzie umiem się ogarnąć, ale w ozdobach już gorzej. Też masz tak?

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies