Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Enya73 17:30, 29 gru 2013

Melduję, że anomalie pogodowe również na Górnym powodują, że rośliny głupieją

Poczytałam o jodze i aktywności fizycznej. Na razie to ćwiczę zumbę przed telewizorem na xbox i spacery z psem uskuteczniam, ale czy to na narty wystarczy, to nie wiem

Miałam dziś troszkę czasu i zajrzałam do Twojego Pinteresta i przepadłam W Twoim domku też piękny design, rozpoznaję lampę Flosa w salonie lub coś podobnego Boska

Pozdrawiam serdecznie

Rench 17:52, 29 gru 2013

Pozdrawiam Madżen
AlKa 18:37, 29 gru 2013

Ja poddnie jak Anetka tylko z ps3 sie meczę, ogólnie to był u mnie hit świąteczny zamiast siedzieć przy stole to wszyscy sie ruszyli. A śmiechu było... Ja tęsknie za jogą chodziłam jak byłam na studiach a teraz niestety nie mam gdzie. Samemu ciężko się zmotywowac jednak grupa to grupa
alinak 18:40, 29 gru 2013

Marzenka , przeraziłam się tym tokiem przygotowań do nart , bo ja w zimie dokładnie tak samo zaliczyłam kontuzje barku przy upadku . żadnych ćwiczeń . myślałam że narty stacjonarne i nordic walking starczy i się przeliczyłam . masz racje . poczytałam trochę forum i spadam ćwiczyć nogi ....buziak
Bogdzia 19:08, 29 gru 2013

Dziewczyny przeczytajcie sobie wierszyk Zbyszka po dwa , trzy , cztery...........pięcdziesiąt ....a może i sto razy. Wiem ze do nart przygotowac sie trzeba ale bez przesady z tymi cwiczeniami bo .......same zyły z Was zostana.
Kindzia 21:08, 29 gru 2013

Kawał przeczytałam I najbardziej podobają mi sie prognozy na zimowe miesiące

U mnie hiacynty tak wylazły, że przez okno z daleka je widać Jutro powojniki obadam...

Pozdrówka
Madzenka 22:21, 29 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Dziewczyny przeczytajcie sobie wierszyk Zbyszka po dwa , trzy , cztery...........pięcdziesiąt ....a może i sto razy. Wiem ze do nart przygotowac sie trzeba ale bez przesady z tymi cwiczeniami bo .......same zyły z Was zostana.

Bogdziu do zył to lata ćwiczeń, a ja sobie serniczka nie odmówię i nikt nie pisze o odchudzaniu a wyłacznie o kondycji, ujędrnianiu i samopoczuciu
Nawet Zbysiu się przyznał że się gimnastykuje
Madzenka 22:22, 29 gru 2013

irena_milek napisał(a)
U mnie tez wieje rosliny podobnie ruszyly, aktywnosc kreta zwiastuje lagodna aure, one wiedza, co w trawie piszczy
We Wroclawiu mieszkam 35 lat, najgorsza zima 1978/1979, druga 1995 bezsniezna -35, kolejne w ostatnich 4 latach, starczy, teraz ma byc jak teraz, bo np zima w latach 1983- i kolejne, byly chlapowate i ciepłe, 1998 w styczniu bylo 12 na plusie itd, z mojego kalendarza, robie zapiski

Niesamowita jesteś
Madzenka 22:23, 29 gru 2013

alinak napisał(a)
Marzenka , przeraziłam się tym tokiem przygotowań do nart , bo ja w zimie dokładnie tak samo zaliczyłam kontuzje barku przy upadku . żadnych ćwiczeń . myślałam że narty stacjonarne i nordic walking starczy i się przeliczyłam . masz racje . poczytałam trochę forum i spadam ćwiczyć nogi ....buziak

Alinko narty są bardzo wymagajace..... Ale damy radę
Madzenka 22:24, 29 gru 2013

Macham do zagladających, dziekuję za miłe wpisy i biegne do Was bo widzę że sporo wpisów.