Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

dorciabe 11:03, 29 gru 2013

Macham i uśmiech wysyłam
Sebek 11:29, 29 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)
Sebek ty za młody na jogę jsteś dla ciebie to P90X lub insinity jak nic Jak będziesz po 40-tce to sobie jogę zafundujesz

Oj tam - przyznam się, że właśnie skończyłem trening z Chodakowską (zaciekawiło mnie kto to ) i chyba zastosuję te ćwiczenia przed nartami, bo siem zmachałem Czyli odpowiednio rozciągnięty nie jestem Na brzuszek polecam ten trening - nie jest długi, ale dość intensywny
http://www.youtube.com/watch?v=dDbw16rxteE
Borbetka 11:34, 29 gru 2013

Lubię jej ćwiczenia na brzuchy, ale sama ze swoim chyba trochę przegięła. Taki kaloryfer to mi się u kobity nie podoba. Też się zmachuję po Skalpelku.
Marzenko, wszystkiego dobrego na Nowy Rok.
butterfly 11:56, 29 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

Proszę zalinkowalam wyjaśnienie co to jest P90X
http://m.youtube.com/watch?v=4qyTBsnrFxI

Dla mnie to zbyt intensywne... 7 dni w tygodniu po 60 min z ciężarkami... Gdybym miała 20 lat pewnie bym to ćwiczyła, ale teraz wystarczy abym nie miala zadyszki w czasie wchodzenia po schodach i aby zgubić oponki Mi wystarczy 1 rozmiar mniej. Dlatego piszę dla Motylka szacun, bo dla mnie ktoś kto przeszedł przez ten program to osoba o mega silne woli!!!
Ja zostanę przy Ewie i Jillian

Ej no, nie róbcie ze mnie takiego eksperta

P90X nie jest wcale taki straszny naprawdę.
Cały program składa sie z 12 filmików.
Mozna wybrać jeden z trzech programów dla siebie (standardowy, lean - więcej kardio, czyli "skakania', i double - tu w 2-giej fazie robi się 2 treningi dziennie).
Program to składanka filmików, na kazdy dzień tyg inny.
Nie jest tak, że codziennie trenuje sie z ciężarkami
I powiem szczerz, że dla mnie te dni z ciężarkami były duzo łatwiejsze niz np. taki dzień jak wtorek gdy był Plyo Wtedy to nawet majtki miałam spocone
Czwarek to był dzień dla jogi, niedziela był strech albo odpoczynek (ja tylko raz w niedzielę robiłam streching ), trening z cieżarkami wypadał 2 x w tyg, sobota była moim ulubionym - elementy walki

najtrudniejszy jest pierwszy tydz. zeby załapac o co chodzi, oswoic się z ruchami.

Polecam naprawde kazdemu - ten program ma ten plus, że nie trzeba wykonywac zadaną ilośc powtórzeń ale jest dany czas i wykonuje się tyle powtórzeń ile da sie radę

nie zasmiecam - ktoś chce wiedzieć cos więcej to zapraszam na priv
Konstancja30 12:20, 29 gru 2013

Madżenko jak kawa to tylko tylko z "madżeniem ..." ...

wiadomości meteo z doktoratem z anomalii i zachowań pogodowych ostatnich dziesięcioleci ... przeczytałam co do literki i czekam na szybką wiosnę ...

po cichu licząc ile zaoszczędziłam na ogrzewaniu przeniosłam się z ducha na ciało i ... zastanawiam się czy ciałem ten worek nie ćwiczonych mięśni mogę jeszcze nazywać ))))))))) ... Motylku w zyciu przy Tobie nie stanę ... no chyba, że w worku i płaszczu krzyżackim ... żeby nic nie było widać ))) ... za to o p90x mówisz z taką swobodą jak o spacerku w wiosenny dzień ... to samo dziewczyna z linku Madżenki ... dwójka smerfów ... świat młodej mężatki i matki i voila p90x jako relaksik ... serce rośnie nad duchem takiego pokolenia ... ja byłam w czasie relaksu bliższa scena z "I kto to mówi" gdy bohaterka nalała kawy do wyparzonej buteleczki niemowlęcia ... z kolafiurą przypominającą fuzję kopczyka z ptasim gniazdem ... wierzę w Nieletnią bo ona swe kości przykładnie liczy na macie ...

kotu Kasi darowane ... a nawet gdyby one mają ileś tam żyć wykaraskałby siem ... ale dobrze wiedzieć, że ogrodowiczanie wielkoduszni som ...

czekam na wiosnę ... na tulipki ... na nowa elewacje i rewolucje na rabatach ...

Madżen blog takiej energii nie da rady ... no chyba, że byłby to blog, w którym furorę robią komentarze ... mniejwięcej po 20stym mało odnoszące się do tego co autor w poście napisał ... zastanowiłam siem ... kcem blog "madżenia" ...
gierczusia 12:28, 29 gru 2013

Lecem szukać tego komunikatu metorologicznego .... A z upoconych majtek śmieję się do teraz ... Buziam
butterfly 12:29, 29 gru 2013

Moje hortensje ogrodowe jeszcze nie okryte.....
Madżen, czekam na twą instrukcje - ale czy warto okrywac przy takich temperaturach... ???

U mnie dzięki temu że ziemia nie zmarznieta pies z zamiłowaniem wykopuje mi wszystkie cebulki.... wrrrr, ale jestem na niego zła...

a, jeszcze przypomniaalm sobie że mama ofiarowała mi 30 cebulek czosnku Purple Sensation..., no, w styczniu to ja jeszcze cebulek nie sadziłam !!!
gierczusia 12:32, 29 gru 2013

Znalazłam prognozę ... Mamoooo , to w takim wypadku nam w tej Białce to chyba tylko termy zostaną ... I pijatyka ... Bo z nartami , to chyba krucho będzie. ...

Ps...ale Chodakowska to chyba zobaczę

Buziaki
Madzenka 13:16, 29 gru 2013

butterfly napisał(a)
Moje hortensje ogrodowe jeszcze nie okryte.....
Madżen, czekam na twą instrukcje - ale czy warto okrywac przy takich temperaturach... ???

U mnie dzięki temu że ziemia nie zmarznieta pies z zamiłowaniem wykopuje mi wszystkie cebulki.... wrrrr, ale jestem na niego zła...

a, jeszcze przypomniaalm sobie że mama ofiarowała mi 30 cebulek czosnku Purple Sensation..., no, w styczniu to ja jeszcze cebulek nie sadziłam !!!

Nie okrywać.... Przecież to prawiejesień.... U mnie horetnsje juz startują.... Będę je mocno okrywać jeśli zapowiedzą mrozy...
Madzenka 13:17, 29 gru 2013

gierczusia napisał(a)
Znalazłam prognozę ... Mamoooo , to w takim wypadku nam w tej Białce to chyba tylko termy zostaną ... I pijatyka ... Bo z nartami , to chyba krucho będzie. ...

Ps...ale Chodakowska to chyba zobaczę

Buziaki

Ela i tak będą termiy i pijatyka czy śnieg będzie czy nie