Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

baraga1904 09:19, 31 gru 2013

...przyroda sobie poradzi.... pamiętacie jak w zeszłym roku miała być katastrofa przyrodnicza z powodu przeciągającej się zimy? i co ...było zupełnie inaczej...natura wie co robi... tym razem tez tak będzie...
Pola 10:22, 31 gru 2013

Marzenko, macham do Ciebie sylwestrowo i życzę wszystkiego co najpiękniejsze w nadchodzącym 2014 roku
malgorzata_s... 11:29, 31 gru 2013

Marzenko wiem że pracujesz ale ja później mam gości więc już teraz życzę Cudownego 2014 Nowego Roku Niech będzie wspaniały Buziaki
Margarete 11:58, 31 gru 2013

Mandźen ! Ale sie cieszę że zima odwołana !!!
Osobiscie nie lubię zimy i mogłoby byc juz do wiosny tak jest, zero odśnieżania przed domem, zero mokrych butów z białymi plamami od soli itd....oczywiście w górach dla narvciarzy niech by było duuuuuzo sniegu.A co do oszczędności w ogrzewaniu... to ja u siebie zauważam nastepującą prawidłowośc ( bo mam ciepło miejskie z ZEC) , że im bardziej oszczędzam na ogrzewaniu , pilnuję aby pod nieobecność domowników kaloryfery były lekko skręcone, jak wietrzę to też skręcam itd...... to tym wyższą dostaje podwyżkę cen za ciepło w następnym sezonie grzewczym... czyli czego nie zapłaciłam w jednym sezonie to sobie sami "zabiorą" w następnym....ha, ha, ha

Margarete 12:04, 31 gru 2013

Poczytałam o tych ćwiczeniach i przyznam że mnie też przeraża w jakim tempie robie sie grubsza i grubsza i mniej wydolna, zipię i sapię i nie chce mi sie ruszac, ale mnie zawstydziłyście teraz tak,że zamówiłam sobie na al. te Chodakowską na płycie.....zobaczymy na ile mnie zmotywałyscie, czy wytrwam

Na joge chodziłam 3 lata i bardzo dobrze sie po niej czułam, ale po operacji w ubiegłym roku już nie wróciłam, najpierw to było uzasadnione bo w ogóle słabo sie ruszałam po szpitalu ale teraz............ lenistwo i brak motywacji.....może Nowy Rok i postanowienia noworoczne mnie zmobilizują do powrotu.

Ja też dzis w pracy
Ale co tam, ktos musi.........

Pozdrawiam noworocznie, życzę udanego roku 2014 we wszystkich obszarach życia : zawodowym, prywatnym, ogrodowym itd. itd ... POMYSLNOŚCI !
ewa004 13:47, 31 gru 2013

Marzenko ja tez buziaczki i życzenia Noworoczne zostawiam
Niech ten Nowy Rok przyniesie Ci samo szczęście
Zielona 15:35, 31 gru 2013

Najlepszego, Marzenko! Obyś w 2014 została Szefem (=Szefową) wszystkich Szefów i mogła siedzieć w wygodnym fotelu i tylko paluszkiem pokazywać, co kto ma robić, a sama miała czas... na co tylko chciałabyś go mieć więcej Do Siego!!!
Gardenarium 15:36, 31 gru 2013

Marzenko 30 to metrowego żywopłotu z cisów życzę:

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 18:28, 31 gru 2013

Dziekuję bardzo serdecznie za życzenia i ciepłe slowa.

Życzę nam wszystkim cudownej atmosfery na forum w 2014 roku,
Życzę aby zima była łagodna dla naszych ogrodów,
Życzę zby omijały nas ulewne deszcze i susze,
Życzę aby robale i inne plagi ogrodowe odeszly w niepamięć,
Życzę aby cebulowe dały do wiwatu wiosną,
Życzę aby róźe i lawenda zachwycały nas w sloneczne dni,
Życzę aby jesień byla dluga, sloneczna i kolorowa,
Życzę aby kolejna zima nadeszła pózno i aby nas nie zaskoczyła,
Życzę aby nasze wyćwiczone ciala wytrzymały trudy prac ogrodowych,
Życzę aby nie brakowała nam finansów na zakupy roslinek

....i życzę czasu na wytchnienie i radość z chwil spędzonych w ogrodzie ....
do Siego Roku

AgnieszkaW 18:29, 31 gru 2013

Dziękujemy i z wzajemnością Marzenko