Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 23:09, 27 sty 2014

alinak napisał(a)
do noszenia worków to się kochana mota mercedesa ogrodowego .

mercedes Alinki

Kultowego mercedesa pamiętam i rajd na nim też tylko zanim bym wózeczek wyciągnęla z garazu to juź przeniosę ze trzy worki. Nigdy więcej mi nie potrzeba
alinak 23:11, 27 sty 2014

no raczej ...przez to forum to teraz mi już 4 godziny snu wystarcza
W twoich pinach znalazłam pomysł na moją przebudowę przedogródka ...będzie po japońsku ., ale nie jako-tako
Madzenka 23:12, 27 sty 2014

ewa004 napisał(a)
Marzenko a ja Ci się pochwalę że nadal ćwiczę ,nawet kolanko jakby mniej boli i...... pasek przy spodniach o jedna dziurkę przesunęłam

Pogoda u nas paskudna niby mrozu aż tak dużego nie ma ale wietrzysko jest okropne

Ewuś jestem z ciebie dumna!!! Każdego dnia!!! Ja sobie zalożyłam wirtulany pamietnik i każdego dnia zapisuję moje zmagania fajnie bo mnie to motywuje do dlaszej pracy.
Po 3 miesiącach jak przesyniesz pasek o 3 dziurki to nam znikniesz???

Od takich intensywnych ćwiczeń przestałam mieć problemy z krążeniem a kolanko staje się coraz bardziej stabilne.
Madzenka 23:13, 27 sty 2014

alinak napisał(a)
W twoich pinach znalazłam pomysł na moją przebudowę przedogródka ...będzie po japońsku ., ale nie jako-tako

Cieszę się. Zaglądaj tam częściej. Lecę zatem popinsować i skrobnąć coś w moim pamiętniku fitnesowym
Zielona 23:20, 27 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)

Marta no fiesz (jakby powiedziala Iza) nie wiedzieć co to skalpel na tym forum to znaczy żeś Zielona

co to skalpel na forum to wiem przeca śledzę Twój wątek i w miarę pojętna jestem chyba... Ale tematu nie zgłębiałam, Chodakowskiej w akcji nie widziałam... i chyba czas to zmienić. Tylko... czy od samego oglądania ten skalpel też rzeźbi....?
dominika_rew 23:22, 27 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)

Ewuś jestem z ciebie dumna!!! Każdego dnia!!! Ja sobie zalożyłam wirtulany pamietnik i każdego dnia zapisuję moje zmagania fajnie bo mnie to motywuje do dlaszej pracy.
Po 3 miesiącach jak przesyniesz pasek o 3 dziurki to nam znikniesz???

Od takich intensywnych ćwiczeń przestałam mieć problemy z krążeniem a kolanko staje się coraz bardziej stabilne.

Dziewczyny, jak widzę co tutaj wyczyniacie pozytywnego ze sobą, to aż zazdroszczę...
od dawna noszę się z zamiarem rozpoczęcia ćwiczeń i chyba już nie ma się co dłużej ociągać, bo same plusy z tego wzięcia się za siebie wyniknąć mogą pozdrowienia!
Mala_Mi 09:22, 28 sty 2014

A ja nie ćwiczę, bo jestem zdechlak nadal.. to chyba już starość
Ale wątki Madżen tez mam całe przeczytane Jest tylko kilka wątków w których nic nie przegapiłam.
BO tu i o kfiotkach i klubokawiarnia... dobra lektura.. Chociaż czasami czytam do tyłu
Urszulla 11:42, 28 sty 2014

No to się pośmiałam z rana
o plewieniu u Marzenki nie ma mowy nawet!
u mnie owszem -nie wiadomo z której strony ogrodu zacząć najpierw jak zacznę to za tydzień muszę dalej kontynuować.
Mercedes Alinki się mi podobau mnie za mercedesa taczka pracuje w podnoszeniu ciężarów nie lubię startować, biorą ciężary sposobem - jak żuczek gnojarek toczę
A formę na wiosną ostatnio ćwiczę na basenie, głównie kondycję na wytrzymałość
Magda70 12:23, 28 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)

Madziulka ty dałaś radę mojemu wątkowi? Hi hi ja z Toba prawie od początku na bieźąco

Do dziś pamietam jak z wypiekami na twarzy czytałam...chora w łóżku z zapaleniem zatok...ledwo na ślipia widziałam ale czytałam...twarda byłam... A ilu nazw własnych roślin się nauczyłam...bo u mnie większość była NN...

alinak napisał(a)

O nie...4 godziny zdecydowanie dla mnie za mało. Ja potrzebuję więcej snu...
Agania 12:42, 28 sty 2014

Ja ćwiczę, przeglądając katalogi z nowymi liliowcami, bo już mnię korci, żeby cosić dorwać przerwę mam w ćwiczeniach dosłonie mówiąć, bo mam zakwasy, po niedzielnych zjazdach na Śnieżnicy