Kwitna???? Jak mi jest ciezko uwierzyc w to wszystko, przeciez widze zdjecia u Ciebie, Irenki, Ewelinki, ale to takie nierzeczywiste No to Kochana ten stozek to jest jak wygrana w totolotka Najwazniejsze, ze tesciowa dostanie nowa rabatke, a tesciowe lubia dostawac, nawet jak oddaja cosik swojego w zamian Oj to bedzie powazna akcja Super Marzenie, ciesze sie razem z Toba
Marzenko, czy będziesz na Gardenii? My z Anią wybieramy się w sobotę. Mamy już zarezerwowany hotel, więc u nas sprawa raczej pewna. Mam nadzieję, że spotkamy się w większej grupie, tak jak ostatnio.
Pozdrawiam serdecznie.
No, nadrobiłam Niesamowita jesteś Już będziesz kostkę myć?? Co prawda zaklinałyśmy wiosnę ale pełni sezonu jeszcze nie ogłaszamy Z drugiej strony lepiej zajmij się kostką bo jak tak dalej będziesz szaleć to za chwilę siać do gruntu zaczniesz Buziaki.
W Poznaniu już tną drzewa i krzewy Jechałem ostatnio i się przyglądałem, a tu poprzycinane niektóre drzewa, a nawet pęcherznice w jednym miejscu były radykalnie skrócone...
Jak tak popatrzyłem w archiwum to ja ciąłem wszystko 13 marca w zeszłym roku, jak jeszcze leżał śnieg wszędzie.
Chyba wyrównam swój żywopłot z ligustru...Krzywy taki...tylko straszy! Jutro tnę! resztę zostawię na wiosnę
Marzenko ile cennych informacji przewija się u ciebie. Nie sposób wszystkiego ogarnąć . Żadna książka ogrodnicza nie udzieli odpowiedzi na tak zawiłe pytania.... Tu znajduję wszystko
Dziękuję, że jesteś
Zostawiłem sobie otwartą zakładkę wczoraj wieczorem, bo miałam pisać i chyba z osiem stron przybyło.
Mam pytanie jak ciąć takie malutkie graby na żywopłot sadzie w zeszłym roku?
Były z odkrytym korzeniami i bardzo małe ale i tak część z nich ponad metrowe przyrosty wypuściła latem i jesienią.
I dołączam się do pytania o sprzęt do cięcia, jak mój żywopłot podrośnie będzie mi potrzebny.
Ja zaczęłam w odwrotnej kolejności. Wczoraj wielkie okno umyłam, dzisiaj grabienie liści i przycinanie suchych bylin. O myciu kostki myślałam ale nie mam jeszcze myjki.