Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Wieloszka 20:40, 17 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

Aga cyprysik na żywo lepiej wygla niż na zdjęciu już go przesadziłam do większej doniczki bo aż mu korzenie przerastały przez donicę.
Czekam na premię M aby zmienić kolor elewacji bo mi ta sosna do szarości nie konweniuje. Nawet M się wczoraj habilitował nt koloru tynku -bardzo jasno szary
Wysłałam zapytania dot impregnatów do drewna i zero odpowiedzi. Jak żyć, gdzie milosierdzie, co za obsluga klienta?

Błagam, nic nie mów o tynku - Twój to ideał przy moim! Choć pewnie Ciebie wkurza nie mniej U mnie nie dość że kolor beznadziejny, to jeszcze cała północna elewacja zzieleniała, ale w takie smugi, jak zachlapana A kupowaliśmy specjalny rodzaj tynku, miał być idealny...
Firma od impregnatów nie odpisuje? Termometru nie mają? Wiosna przecież, gdzie ich spece od marketingu?
Wieloszka 20:48, 17 lut 2014

Znam westwing, ale czasem mają ceny z kosmosu - ostatnio kupiłam zestaw łopatka ogrodowa + szpikulec do sadzenia cebul za 49zł w TK Maxie, u nich sama łopatka za 79...
Ale można podpatrzeć fajne gadżety i pomysły - zwłaszcza na dekoracje
Gabisia 20:55, 17 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

Juź mu od tygodnia głowę suszę Gabi nam szczegółową instrukcję negocjacji z M w sobotę przekazała. Zastosowałam, już to palenisko za 1,4 tys zł na custom widział, wiec cena aktulanego juz go zainteresowala. To mi teraz obekcje przedstawił ale to zaslona dymna. Szukam teraz kolejnej korzyści aby uzyskać 3x tak i duże TAK I wiecie co mi powiedział??? Szkoda aby to palenisko stalo nie używane.... Że niby ja nie gotuje!!!!

Pierwsze tak
Design idelany
drugie tak
Cena juź akceptowalna
3 tak
Gdzie to postawię - obiekcja że na tarasie nie więc musze zakatek żwirowy zrobić....

Aby bylo duże TAK muszę zacząc przygotowywać potrawy na to palenisko..... Qurcze myśle czy mi sie taki biznes opłaca....

Madżen nie musisz żadnego żwirowiska robić (choć ja robię), bo nóżki się nie nagrzewają, całkiem zimne som!
Właśnie wracam z inaugurującego ognicha

Zapach cudowny, atmosfera romantyczna, normalnie ach…!
Posiedzieliśmy sobie ze szklaneczką whiskey i nawąchaliśmy się zapachu drewna.
U nas drewna zostało multum, bo zima była trzydniowa jeno

Madżenko - przyjeżdżaj z Adasiem do mnie w niedzielę na drineczka - zapewniam Cie, że już ja go przekonam do zakupu…..
Agania 21:10, 17 lut 2014

Fajne to palenisko idealne do twojego ogrodu
Tess 21:16, 17 lut 2014

Palenisko super, też takie chcę.
eM rzucił wzrokiem i powiedział "no ładne".
Znaczy - przynęty nie chwycił

Madzenka 21:19, 17 lut 2014

Gabisia napisał(a)

Madżen nie musisz żadnego żwirowiska robić (choć ja robię), bo nóżki się nie nagrzewają, całkiem zimne som!
Właśnie wracam z inaugurującego ognicha

Zapach cudowny, atmosfera romantyczna, normalnie ach…!
Posiedzieliśmy sobie ze szklaneczką whiskey i nawąchaliśmy się zapachu drewna.
U nas drewna zostało multum, bo zima była trzydniowa jeno

Madżenko - przyjeżdżaj z Adasiem do mnie w niedzielę na drineczka - zapewniam Cie, że już ja go przekonam do zakupu…..

Gabi wiesz, że ja moge dopiero w kwietniu kupic. Teraz dla M priorytetem narty som. Zatem z przyjemnością umówimy sie na póznomarcowego drineczka z prezentacją ogniska.
Bogdzia 21:25, 17 lut 2014

Łatwo nie było ale jestem na bieząco. Pozdrawiam .
Nikita 21:28, 17 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

Akcja zaczęła się w twoim wątku

No właśnie wiem…znowu narozrabiałam…ale najważniejsze, że akcja „latarenki” zakończona sukcesem.
Pozdrawiam cieplutko.

Tess 21:41, 17 lut 2014

Zapomniałam, że nie pochwaliłam dekoracji przed wejściem (widziałam je już z sobotę, dlatego zapomniałam).
Ładnie się te latarenki komponują z szarością donic.
No i ciemierniki super.
Może już powinnam swoje wystawić na dwór? Niby w nocy minusowo, ale przecież w gruncie mam i maja się dobrze...
ewa004 21:43, 17 lut 2014

Marzenko czy Ty nie możesz tak przyzwoicie trzy no może cztery strony?? nie możesz ???
Dziesięć zaraz nastukałaś że już z godzinę siedzę i czytam bo przecież muszę być na bieżąco

Latarenki oczywiście piękne Ja swoich jeszcze nie dostałam ,ale Pani napisała mi że już wysłane więc na dniach będą

Palenisko cudowne ,idealne do Twojego ogrodu
Pozdrawiam i lecę do Irenki.... ta następna ...10 stron