Błagam, nic nie mów o tynku - Twój to ideał przy moim! Choć pewnie Ciebie wkurza nie mniej U mnie nie dość że kolor beznadziejny, to jeszcze cała północna elewacja zzieleniała, ale w takie smugi, jak zachlapana A kupowaliśmy specjalny rodzaj tynku, miał być idealny...
Firma od impregnatów nie odpisuje? Termometru nie mają? Wiosna przecież, gdzie ich spece od marketingu?
Znam westwing, ale czasem mają ceny z kosmosu - ostatnio kupiłam zestaw łopatka ogrodowa + szpikulec do sadzenia cebul za 49zł w TK Maxie, u nich sama łopatka za 79...
Ale można podpatrzeć fajne gadżety i pomysły - zwłaszcza na dekoracje
Madżen nie musisz żadnego żwirowiska robić (choć ja robię), bo nóżki się nie nagrzewają, całkiem zimne som!
Właśnie wracam z inaugurującego ognicha
Zapach cudowny, atmosfera romantyczna, normalnie ach…!
Posiedzieliśmy sobie ze szklaneczką whiskey i nawąchaliśmy się zapachu drewna.
U nas drewna zostało multum, bo zima była trzydniowa jeno
Madżenko - przyjeżdżaj z Adasiem do mnie w niedzielę na drineczka - zapewniam Cie, że już ja go przekonam do zakupu…..
Palenisko super, też takie chcę.
eM rzucił wzrokiem i powiedział "no ładne".
Znaczy - przynęty nie chwycił
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Gabi wiesz, że ja moge dopiero w kwietniu kupic. Teraz dla M priorytetem narty som. Zatem z przyjemnością umówimy sie na póznomarcowego drineczka z prezentacją ogniska.
Zapomniałam, że nie pochwaliłam dekoracji przed wejściem (widziałam je już z sobotę, dlatego zapomniałam).
Ładnie się te latarenki komponują z szarością donic.
No i ciemierniki super.
Może już powinnam swoje wystawić na dwór? Niby w nocy minusowo, ale przecież w gruncie mam i maja się dobrze...
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Marzenko czy Ty nie możesz tak przyzwoicie trzy no może cztery strony?? nie możesz ???
Dziesięć zaraz nastukałaś że już z godzinę siedzę i czytam bo przecież muszę być na bieżąco
Latarenki oczywiście piękne Ja swoich jeszcze nie dostałam ,ale Pani napisała mi że już wysłane więc na dniach będą
Palenisko cudowne ,idealne do Twojego ogrodu
Pozdrawiam i lecę do Irenki.... ta następna ...10 stron