Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Niepoprawny link
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod Malgosi samosi

Ogrod Malgosi samosi

Katkak 19:54, 16 cze 2014

Małgoś a co tam nowego w Twoim ogrodzie? Kiedy jakieś foteczki nowe będą?
agam 19:59, 16 cze 2014

Jeśli dopiero je posadzilas to niech najpierw się ukorzenią. Lej dużo wody, tylko ich nie utop . Poczekaj trochę z zasilaniem. Źelazo kupilam w butelce plastikowej, biala z czerwonymi napisami, u nas jest w każdym ogrodniczym. Dawkowanie muszę znaleźć bo nie pamiętam .
MalgosiaR 10:37, 17 cze 2014

Katkak napisał(a)
Małgoś a co tam nowego w Twoim ogrodzie? Kiedy jakieś foteczki nowe będą?

Hej Kasiu, weekend był wycięty z życia, dopiero teraz zaczynam powracać do żywych , ale jakaś niemoc mnie ogarnia, dom, dzieci, ogród, potrzebuję energii. Udało mi się wczoraj wsadzić 7 trawek i 3 berberysy i odchwaszczanie. Berberysy zimowały w garażu, słabo podlewane ale widzę że dwa puszczają nowe listki, łamałam gałązki żyją więc czekam aż odżyją. Może dzisiaj coś zdziałam w większej ilości.
MalgosiaR 10:38, 17 cze 2014

agam napisał(a)
Jeśli dopiero je posadzilas to niech najpierw się ukorzenią. Lej dużo wody, tylko ich nie utop . Poczekaj trochę z zasilaniem. Źelazo kupilam w butelce plastikowej, biala z czerwonymi napisami, u nas jest w każdym ogrodniczym. Dawkowanie muszę znaleźć bo nie pamiętam .

Dzięki Aguś za radę, podlewam i mam nadzieję że dojdą do siebie, bo ostatnio za mało deszczu było może dlatego podsychają. Mam nadzieję że uda mi się je podratować. Zauważyłam też na serbach lekkie podsychanie myślisz że to też zbyt mała ilość wody?
MalgosiaR 11:58, 18 cze 2014

Odrobinkę zdjęć dziś będzie.
Carexy się pięknie rozrastają

Moja narożna rabata już ma się ku końcowi, brakło żwirku, róże potrzebne tam gdzie brak kory i podpory dla róż, worem ziemi się nie przejmujemy bo nie mając nawet 50kg ciężko taki targać , do ukrycia druga studzienka, jednej już nie ma. Trochę smutno po lewej korci mnie berberys Maria dla rozjaśnienia

MalgosiaR 12:09, 18 cze 2014

Jeszcze mała metamorfoza

było

jest

i jeszcze jedna

było

jest

kasiula79 12:16, 18 cze 2014

Małgoś ja bym nie powiedziała, że ta metamorfoza to mała jest

bardzo fajnie idzie Ci to zakładanie rabat - worów ciężkich nie targaj - wykorzystaj męża, może sąsiada, ale Ty nie targgaj - bo kręgosłup odmówi posłuszeństwa
Kamajla 12:24, 18 cze 2014

bardzo ładnie pstryknij jeszcze fotkę całości tego zakątka, czy się nie da? tak razem z trawnikiem. Fajny ten żwirkowy łuk
MalgosiaR 12:54, 18 cze 2014

Z góry, koło buka jeszcze berberysy, widać w jakim złym stanie jest trawa, ale to się naprawi

i jeszcze na lewo

Kamajla 13:00, 18 cze 2014

super a szklane kule też!