Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

monteverde 11:30, 18 sie 2016

bogumila napisał(a)
Aniu...u nas podobnie...pogoda prawdziwie jesienna...zimno i mokro.Pozdrawiam cieplutko.

U mnie leje od nocy zastanawiam się czy nie podgrzać trochę mieszkania, bo jest nieprzyjemnie i wilgotno w domu buziole

monteverde 11:33, 18 sie 2016

Codziennie deszcz humor "pod psem" chyba nas już kompletnie zaleje u mnie róże nie wszystkie dostaly plamistość na szczęście, wiosna trzeba będzie opryskać ziemię wokół krzewów róża Sommersonne która się niczego nie boi zdjęcie sprzed 2 dni
hanka_andrus 13:59, 18 sie 2016

Aniu, dołączam sie do tego grona skwaszonych pogodą. Jedno mnie tylko pociesza : Na moim grzyb owym skwerku rosną rydze! Dziś drugi zbiór na jajecznicę jutrzejszą mam.
Chyba trzeba się wybrać do grzybowego lasu, mloże tam rydza spotkam?
Makao_J 17:20, 18 sie 2016

Ta róża Jacqueline mnie rozwaliła. Śliczna jest. To kolejna którą muszę mieć obok Minervy, Lavender Ice, Artemis, Ascot.
Bogdzia 23:10, 18 sie 2016

Chetnie przyjmę troche deszczu i wiecej niz troche tez może byc bo u mnie juz od dawna nie padało.
monteverde 10:31, 19 sie 2016

hanka_andrus napisał(a)
Aniu, dołączam sie do tego grona skwaszonych pogodą. Jedno mnie tylko pociesza : Na moim grzyb owym skwerku rosną rydze! Dziś drugi zbiór na jajecznicę jutrzejszą mam.
Chyba trzeba się wybrać do grzybowego lasu, mloże tam rydza spotkam?

Fajnie masz Haniu u mnie tylko po kotach jakieś które niszczę
monteverde 10:32, 19 sie 2016

Makao_J napisał(a)
Ta róża Jacqueline mnie rozwaliła. Śliczna jest. To kolejna którą muszę mieć obok Minervy, Lavender Ice, Artemis, Ascot.

Kupuj bo warto
monteverde 10:34, 19 sie 2016

Bogdzia napisał(a)
Chetnie przyjmę troche deszczu i wiecej niz troche tez może byc bo u mnie juz od dawna nie padało.

Tak właśnie pomyślałam o Twoich rodkach, że przydał by się im i nie tylko a u mnie dzisiaj wlaśnie zaświeciło śłoneczko więc idę do ogrodu, dostalam paczkę od Joli i muszę zrobić nasadzenia jak dobrze, że to słońce w końcu świeci
Makao_J 13:07, 19 sie 2016

monteverde napisał(a)

Kupuj bo warto

Już wpisałam na listę.
Anda 13:15, 19 sie 2016

Za dużo deszczu niedobrze, za mało też nie... Pogoda nas nie rozpieszcza w tym roku.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies