Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

Donia72 16:33, 14 paź 2014

Bardzo lubię róże i bardzo mi się podobają. Ale chyba mam do nich pecha Cały czas zżerają mi je gąsienice
EPODLAS 20:12, 14 paź 2014

Aniu, zawsze miło do wpaść i coś nowego zobaczyć. U nas dzisiaj pada, może grzybki będą rosnąć? Pozdrawiam.
rozajerycha 20:17, 14 paź 2014

monteverde napisał(a)
Dzisiejsza kartka

Aniu dzięki piękne za różyczkę.
Ściskam mocno
martek
07_Rene 21:15, 14 paź 2014

Dzięki Aniu za radę. To moje pierwsze piwonie, sadziłam je miesiąc temu. Choć zawsze dokształcam się przed nabyciem, sadzeniem roślin, to potem zawsze jak coś przeczytam tracę pewnośc, czy to tak ma być jak zrobiłam. Dobrze, że jesteś... i tak chętnie dzielisz się swoją wiedzą
Mam nadzieję, że miałas owocny dzień w ogrodzie. Pewnie pokażesz pokażesz coś pięknęgo więc czekam na fotki
monteverde 22:24, 14 paź 2014

07_Rene napisał(a)
Dzięki Aniu za radę. To moje pierwsze piwonie, sadziłam je miesiąc temu. Choć zawsze dokształcam się przed nabyciem, sadzeniem roślin, to potem zawsze jak coś przeczytam tracę pewnośc, czy to tak ma być jak zrobiłam. Dobrze, że jesteś... i tak chętnie dzielisz się swoją wiedzą
Mam nadzieję, że miałas owocny dzień w ogrodzie. Pewnie pokażesz pokażesz coś pięknęgo więc czekam na fotki

Bardzo się cieszę, że mogę pomóc mnie też kiedyś no i teraz też coś pokazuje i czegoś uczy i to jest fajne na Ogrodowisku a pokażę dzisiaj Winchester Catedral bo jak weszłam do ogrodu to ta franca przywitała mnie cała w kwiatach latem tak nie tłoczyła jak teraz ma piękne kwiaty i za to ma dzisiaj u mnie sesję fotograficzną a z ogrodu wygonił mnie deszcz,padało dość porządnie ale to dobrze, bo po moim obfitym wczorajszym podlewaniu jak wykopałam dołek aby posadzić kwiatka w nim było suchutko jak w popiele
monteverde 22:25, 14 paź 2014

rozajerycha napisał(a)

Aniu dzięki piękne za różyczkę.
Ściskam mocno
martek

ładna japoneczka no nie? buziole Martek
monteverde 22:26, 14 paź 2014

EPODLAS napisał(a)
Aniu, zawsze miło do wpaść i coś nowego zobaczyć. U nas dzisiaj pada, może grzybki będą rosnąć? Pozdrawiam.

Bożenko cieszę się ,że wpadłaś u mnie też dobrze popadało a grzybki.... chyba raczej już nie
monteverde 22:27, 14 paź 2014

Donia72 napisał(a)
Bardzo lubię róże i bardzo mi się podobają. Ale chyba mam do nich pecha Cały czas zżerają mi je gąsienice

Doniu bo trzeba popryskać od tych paskudztw
Napia 22:38, 14 paź 2014

Ładna ta piwonia Annaa nie wykłada się po deszczu? Bo słyszałam, że to się często zdarza piwoniom.
monteverde 22:49, 14 paź 2014

Winchester Catedral