Witam Cie Marysiu, byłam u Ciebie i serce zostawiłam- taki ogród jak ja lubię
Ja lubie zime i te obrazy które tworzy. Szkoda tylko że trwa tak długo. Uśpiony swiat wydaje się taki bajkowy...
Lustro potrafi zdziałać cuda, w takim klimacie jak ja mam ogród musi być wkomponowane w przestrzeń z dużą naturalnością. Zimy są ok oprócz wypłukiwania farby ze spodu - niestety niczym tył nie był zabezpieczony, to było stare lustro i z roku na rok efekt jet coraz słabszy. Ale i tak go kocham
Nie pęka od mrozów, fantastycznie odbija światło świec.
Pozdrawiam i odwzajemniam rewizytami
Kasiulek zima cudna jest ale jak się nie jeździ bocznymi drogami po wsiach:0 To znaczy tam też piknie jest ale do jazdy tragedia. Już mnie musieli pchać a tydzień zimy dopiero Tak w temacie latarni to nabyłam 3 szt. W lecie też na zewnątrz będą No i mostek nowy bo stary nie wytrzymał mojej lekkości
No troche popilnowałam chłopców, choć efekt nie wyszedł powalajacy z zewnętrznej strony i tam muszę jeszcze popracować nad wykończeniem. Ale od strony wejsciowej wyszło fajnie : ) Nowa zabudowa to tam gdzie jasne drewno
Najbardziej się ciesze że na zime mam miejsce na glirlandy i lampeczki - słupy!
Po zewnetrznej stronie będą zaczepione donice na kwiaty, zaś od gruntu puszczę pnącza. Jeszcze oczywiście czeka mnie malowanie na brąz (a na wiosnę kasztanowe płytki i koniec!