Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Agania 21:30, 28 lis 2013

U Ciebie w ogrodzie jak zwykle, nawet zimą pełno gadżetów

kasiek 21:36, 28 lis 2013

elzbieta_g napisał(a)
już się przestraszyłam, że to aktualne foty ale doczytałam ufff

ni jeszcze nie, ale na taką zimę czekam
kasiek 21:44, 28 lis 2013

Maria667 napisał(a)
Nie przywołuj tej zimy!
Jakoś za nią nie tęsknię, chociaż bywa naprawdę piękna...
Fascynujące masz lustro w ogrodzie. Zawsze mi się to podobało. Trzeba tylko dobrać odpowiednio ciekawe miejsce. Trafiłaś doskonale.
Jak lustro znosi nasze zimy? Pisałaś, że woda wypłukuje farbę od spodu. Nie pęka?
Pozdrawiam i wracam do oglądania Twojego ogrodu. Widok takich ładnych miejsc zawsze napełnia mnie pozytywną energią

Witam Cie Marysiu, byłam u Ciebie i serce zostawiłam- taki ogród jak ja lubię
Ja lubie zime i te obrazy które tworzy. Szkoda tylko że trwa tak długo. Uśpiony swiat wydaje się taki bajkowy...

Lustro potrafi zdziałać cuda, w takim klimacie jak ja mam ogród musi być wkomponowane w przestrzeń z dużą naturalnością. Zimy są ok oprócz wypłukiwania farby ze spodu - niestety niczym tył nie był zabezpieczony, to było stare lustro i z roku na rok efekt jet coraz słabszy. Ale i tak go kocham
Nie pęka od mrozów, fantastycznie odbija światło świec.
Pozdrawiam i odwzajemniam rewizytami
kasiek 21:45, 28 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu taka zima jest piękna Pędzący piesio uchwycony mistrzowsko.Buziaki.

Jak galopujący konik
Gosiu muszę Cię ta zima zarazić
kasiek 21:48, 28 lis 2013

Bogdzia napisał(a)
Ładne zdjecia zimy ale i tak kocham wiosne bardziej. Pozdrawiam Kasiu.

Ja też Bogdziu, maj jest najwspanialszy, ale ponieważ każdy miesiąc ma swoje 5 minut to i z każdego wybieram to co najpiękniejsze
kasiek 21:51, 28 lis 2013

Agania napisał(a)
U Ciebie w ogrodzie jak zwykle, nawet zimą pełno gadżetów

No cóz zima nie może się pochwalic wieloma kolorami, to i wtedy formy odgrywają rolę.

Marzą mi sie jeszcze latarenki, żródełka, donice, dzbany... w sumie nie wiem czegowięcej - roślin czy dodatków
Agania 20:08, 29 lis 2013

kasiek napisał(a)

No cóz zima nie może się pochwalic wieloma kolorami, to i wtedy formy odgrywają rolę.

Marzą mi sie jeszcze latarenki, żródełka, donice, dzbany... w sumie nie wiem czegowięcej - roślin czy dodatków

Nio nienasycona bestia z Ciebie......................i taka pazerna i to taka z pazurem na dodatek,

jak tam Twój nadzór nad ostatnimi pracami remontowymi, coś wspominałaś, że robotników miałaś, pewnie

z uśmiechem na ustach i z zadziorem prac pilnowałaś
malgorzata_s... 20:21, 29 lis 2013

Kasiulek zima cudna jest ale jak się nie jeździ bocznymi drogami po wsiach:0 To znaczy tam też piknie jest ale do jazdy tragedia. Już mnie musieli pchać a tydzień zimy dopiero Tak w temacie latarni to nabyłam 3 szt. W lecie też na zewnątrz będą No i mostek nowy bo stary nie wytrzymał mojej lekkości
Agania 22:04, 29 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiulek zima cudna jest ale jak się nie jeździ bocznymi drogami po wsiach:0 To znaczy tam też piknie jest ale do jazdy tragedia. Już mnie musieli pchać a tydzień zimy dopiero Tak w temacie latarni to nabyłam 3 szt. W lecie też na zewnątrz będą No i mostek nowy bo stary nie wytrzymał mojej lekkości

Ale Ty Gosia, nie przesadzaj, mostek siem zrobił spruchniały
kasiek 16:56, 30 lis 2013

No troche popilnowałam chłopców, choć efekt nie wyszedł powalajacy z zewnętrznej strony i tam muszę jeszcze popracować nad wykończeniem. Ale od strony wejsciowej wyszło fajnie : ) Nowa zabudowa to tam gdzie jasne drewno

Najbardziej się ciesze że na zime mam miejsce na glirlandy i lampeczki - słupy!

Po zewnetrznej stronie będą zaczepione donice na kwiaty, zaś od gruntu puszczę pnącza. Jeszcze oczywiście czeka mnie malowanie na brąz (a na wiosnę kasztanowe płytki i koniec!