Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 21:41, 28 sty 2014

elzbieta_g napisał(a)
piękna kobietko... ja przy tobie to kurdupel i przy malwach też

Napoleon tez był niewysoki a jego wielkość wszyscy pamiętają
ze mna jak z moim ogrodem, wiem jak ustawic by wyszło ładnie

Własciwie po tych wszystkich wypadkach powinnam wygladać jak Frankenstain, twarz miałam całkowicie pozszywaną po tym jak mnie cieżarówka przejechała, w sumie tylko nos został mi garbaty
kasiek 21:45, 28 sty 2014

Agania napisał(a)
Kasieńko śliczności ty moje zima też przepiękna w twoim ogrodzie, widok z okna na zimę poprzez storczyka, rewelacja

Zabawa w lepienie trwa iglo, śniegowy piesek i bałwanek pozbawiony nosa przez Dorę mnie rozbawił

Dziewczynki mają dużo radości z tej zimy, ferie na pewno będą udane, czy wy już zdrowe

No ja też sie śmieje jak to oglądam, w sumie trafiłam na te foty przez przypadek.
Szkoda że wtym roku śniej sie nie lepi bo zmrożony, ale widziałam na prognozie zapowiedzi odwilży to moz będzie bardziej lepki

Co do zdrowia to jutro sie zobaczymy ale mała wędruje do mamy bo nie dokońca doszła do siebie a tu z pracy juz dzwonia że trzeba wqracać bo robota czeka
elzbieta_g 22:01, 28 sty 2014

kasiek napisał(a)

Własciwie po tych wszystkich wypadkach powinnam wygladać jak Frankenstain, twarz miałam całkowicie pozszywaną po tym jak mnie cieżarówka przejechała, w sumie tylko nos został mi garbaty

z tą ciężarówką to mam nadzieję, że żart
kasiek 22:05, 28 sty 2014

elzbieta_g napisał(a)

z tą ciężarówką to mam nadzieję, że żart

Nie Elusiu, nie żart, miałam 12 lat kiedy mnie przejechała, poszły biodra, pękła czaszka a twarz zeszła na drucie kolczastym - nie było co zbierać... Do dzis nie wiem jak tym lekarzom udało sie mnie odratować, mało tego zrobili mnie tak,że nie czuje jakoś specjalnie dolegliwosci po tamtych przeżyciach.
Agania 22:05, 28 sty 2014

Tak, ta służba to nie drużba nawet kolega z nogą w gipsie i o kulach do pracy w śnieżną zimę, do pracy kuśtyka
kasiek 22:07, 28 sty 2014

Sama widzisz, nie da rady i trza wracać, a człowiek by jeszcze z dzieckiem w domu posiedział a tak trzeba ja rano z domu tarmosić....
Tusiala 09:22, 29 sty 2014

To teraz wszystko jasne. Dzięki za odsłonę Ależ Ty wysoka, z pewnością wyższa od Dżoany na modelkę mogłaś startować.
Straszne rzeczy wyczytałam z tą ciężarówką. Ja cież kręce. Rzeczywiście Cię dobrze "poskładali" i hwała im za to
malgorzata_s... 11:33, 29 sty 2014

Kasiu buziolki i miłej pracy życzę mimo wszystko
elzbieta_g 13:31, 29 sty 2014

Tusiala napisał(a)

Straszne rzeczy wyczytałam z tą ciężarówką. Ja cież kręce. Rzeczywiście Cię dobrze "poskładali" i hwała im za to

niesamowite aż ciary miałam jak to przeczytałam
kasiek 14:37, 29 sty 2014

Nie no proszę, przecież wspomniałam dopiero o jednej operacji, a gdzie kolejne?
Szczęście i smutek zawsze muszą byc w równowadze, a ponieważ mnie szczęciem Bozia hojnie obdarowała, gdzieś trzeba było zrównoważyć tą szalę.

Nie da się przewidzieć przyszłości więc trzeba skupić na dniu dzisiejszym, ciepłym domu, kochającym mężu, roześmianych dzieciakach i małym kawałku ziemi którego bezgranicznie uwielbiam