Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

elzbieta_g 18:51, 29 sty 2014

ja też uwielbiam japoński i mi się marzy przynajmniej kawałek ale nie umiem go stworzyć
malgorzata_s... 18:53, 29 sty 2014

Kasiu ty nie dasz rady??? Oczywiście w miniaturze
kasiek 21:01, 29 sty 2014

elzbieta_g napisał(a)
ja też uwielbiam japoński i mi się marzy przynajmniej kawałek ale nie umiem go stworzyć

Kurcze ja tez sie boje czy podołam, to nie jest takie proste, bo trzeba przestawić myślenie. Mało kolorów, mało odmian, dużo form, kamienia, wody.
Ogladam duzo fotek i myslę
Ela będziemy razem działać to coś razem zmalujemy
kasiek 21:02, 29 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu ty nie dasz rady??? Oczywiście w miniaturze

dzieki Gocha, Twoje latarenki i mostek podbiły mi serce. Teraz większe wyzwanie!
elzbieta_g 21:05, 29 sty 2014

kasiek napisał(a)

Kurcze ja tez sie boje czy podołam, to nie jest takie proste, bo trzeba przestawić myślenie. Mało kolorów, mało odmian, dużo form, kamienia, wody.
Ogladam duzo fotek i myslę
Ela będziemy razem działać to coś razem zmalujemy

ja jeszcze sprzed czasów tego forum bujałam w japońskim i przez to mam tak dużo kamienia w ogrodzie
Dorota123 21:17, 29 sty 2014

Przeczytałam o planowanej metamorfozie i skąd chcesz czerpalć inspirację. Też byłam we Wrocławiu w ubiegłym roku (całą noc jechałam autobusem), zwiedziłam też prywatny ogród w Jarkowie. Wrocław to przestrzeń, a Jarków to ogromna kumulacja roślin ciętych. W tym roku też się wybieram do Kudowy i chcę jeszcze zwiedzić ogród w Wojsławicach. Pozdrawiam i życzę spełnienia planów, będę kibicować podczas realizacji.
kasiek 21:36, 29 sty 2014

Dzi eki wam wielkie, badźcie ze mna, podpowiadajcie i wklejajcie proszę na mój wątek fotki z ogrodów japońskich bo szukam inspiracji i ciekawych pomysłów!
malgorzata_s... 21:39, 29 sty 2014

Kasiu w Pisarzowicach znajdziesz mnóstwo inspiracji Jak zostaniesz dwa dni to do Janowic możemy skoczyć tam jest ogród japoński którego właściciel uczył się zakładania w Japonii Maja u niego była poszukaj
Bogdzia 21:40, 29 sty 2014

Nie byłam nigdy w tym ogrodzie ale robi wrazenie. Piękne zdjecia . Pozdrawiam Kasiu.
Tusiala 12:49, 30 sty 2014

kasiek napisał(a)

Może i wyższa ale zdecydowanie mniej cycata
Do modelingu się nie nadawałam - byłam zbyt nieposłuszna i miałam własne zdanie, a w tym zawodzie nie jest to mile widziane

Ja tez sie cieszę ze mnie poskładali, a ja poskładałam życie do kupy

Nie zapominaj, że ona ma sztuczne piersi i nie tylko piersi

A miejsce przepiękne i myślę, że i u siebie stworzysz coś podobnego. Będę kibicować żeby się udało
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies