To te kury dobra rzecz! Zupełnie jak mój pies który łapie krety i myszy!
Okna zazdroszczę, właściwie to mam już pomysł ale elewacja musi się zestarzeć by zrobić jakąś przeróbkę
Tak i własnie na to licze że uda się zbudowc - szkoda że nie mam odpowiednich narzędzi i umiejętności, miejsce juz mam, tylko dziewczyny mi krzyczą ze chcą miec wieksze pokoje na piętrze i łazienke i....
Ech jeszcze poczekam
Kasiu pięknie u ciebie, masz talent, nawet ścieżki tak oryginalnie zrobione. Ściana z lustrem ogromnie mi się podoba! I te oczko. Początki też nie były łatwe i jeszcze z tym kręgosłupem ..ał. Podziwiam, że tyle dałaś radę zrobić i to z takim uśmiechem i beż narzekań. Aż mi wstyd, że taki jakiś niedorobiony ten mój wątek założyłam, bo tak naprawdę to jeszcze nie mam co pokazywać. U ciebie już tak pięknie Ty naprawdę masz talent do projektowania, a ja taka niezdecydowana jakaś jestem, strasznie mnie to w sobie wnerwia. Ale widzę czytając różne tu wątki, że nie tylko ja tak zaczynam Życzę zdrówka i miłego wypoczywania w tak pięknym miejscu, które ty sama stworzyłaś. Pozdrawiam
Kasiu pożyczyłabyś mi Twojego psiaka na te nornice moje przeklęte , bo mój Tiger to tylko kamyk i piłka w głowie
Całe tunele w trawniku wypadają , dziura na dziurze... walczę kulkami na mole , zawsze skutkowały
Kasiu i Aniu dzieki za odwiedziny i zapraszam częściej.
Myśle że Danusia nie stworzyła tego portalu by ludzie chwalili sie dorodnymi ogrodami ale pokazywali sciezke jaką szli, doradzali, wymieniali sie dośiwadczeniami, wspierali - s łowem zachowywali sie jak jedna wielka Rodzina - i za to jej chwała
Madziu, pies ma talent nie tylko do łapania kretów, teraz walczy z kolejnym bo znów sie przyplątał
Zresztą sama zobacz co zrobi dla piłki - fota z 2006r ( ogródek w powijakach)