Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

malgorzata_s... 19:47, 17 wrz 2013

Kobieto nie przestajesz mnie zadziwiać.
kasiek 19:50, 17 wrz 2013

Ja siebie też, dać dziecku piłę i beton do ręki a zaraz cos wymysli
grembosia 19:56, 17 wrz 2013

Niesamowite, taka filigranowa, a tyle siły, podziwiam.
popcorn 20:24, 17 wrz 2013

chylę czoła, ja bym nie miała odwagi się zdecydować podziwiam!!!

też chcę taką kozę!
20:47, 17 wrz 2013
Zaczęłam od ostatniego wpisu...czytam o kozie, o odwadze i zdecydowaniu..myślę...no tak...kozę sobie do ogrodu załatwiła..to już ogród ta koza załatwi na amen
Potem wpis wyżej..że taka figlarna i ma tyle siły...myślę..no koza daje czadu...dorwała się do krzaków...

A to taka koza Oj gdybyś widziała moją minę Zdolna jesteś niesamowicie
Agania 20:47, 17 wrz 2013

Czosnki, widzę, och czosnki widzę, no fajne zakupy i tulipanki też, już się dogrzewacie, ma być w domu ciepło, bo garełko chore i inhalacje macie robić według zaleceń Gosi naszej cioci, nie tylko naszej dać Ci materiał do ręki i już, niedługo trzeba na efekty czekać, zdolniacha jesteś, ja musiałam obiad na jutro gotować, a też wolałabym tynk kłaść, ale do zimy poczekam
Bogdzia 21:26, 17 wrz 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kobieto nie przestajesz mnie zadziwiać.

To samo miałam powiedziec ale skoro zostało już powiedziane to tylko kopiuję. W życiu bym sie za takie roboty nie wzięła. Dobrze jednak ze już się lepej czujesz a jak w piecyku ogień to i miło przy kompie posiedziec. Pozdrawiam serdecznie.
kasiek 21:37, 17 wrz 2013

O - czyli Wam się podoba - no to sie cieszę bo...mnie też
Co do odwagi - ja uwielbiam majsterkować i nie narzekam na brak odwagi - jak mi nie wychdzi to zdzieram, burzę i zmieniam. Tak juz mam, czasem tylko M nie ma siły, wtedy czekam aż pojedzie na delegacje i kilka dni go nie będzie i az się kurzy od nowa
Co do kamienia to już wcześniej obkładałam łuki drzwiowe, najpierw uczyłam sie w ogrodzie na tej ścianie z lustrem - kurcze klejenie kamieni to zabawa ale fugowanie - to sztuka cierpliwosci bo trzeba szybko, dokładnie i nie napaprać bo sie nie doczyści.
A chociaż jestem filigramowa to w rękach mam dużo siły, ramiona też - pewnie dlatego spodnie mam rozmiar 36 ale góre 38 . Czego nie robi łopata z figurą
kasiek 21:40, 17 wrz 2013

Anulka napisał(a)
Zaczęłam od ostatniego wpisu...czytam o kozie, o odwadze i zdecydowaniu..myślę...no tak...kozę sobie do ogrodu załatwiła..to już ogród ta koza załatwi na amen
Potem wpis wyżej..że taka figlarna i ma tyle siły...myślę..no koza daje czadu...dorwała się do krzaków...

A to taka koza Oj gdybyś widziała moją minę Zdolna jesteś niesamowicie

No ten post mnie powalił - Anula wiesz ja może i mam cos z wariata ale chyba nie aż tak
Wystarczy że mam psa który wspina się na drzewa, papugę która drze dzioba na okrągło i dzieci które czasem przypominają szympanse - dziękuje wystarczy
Kasiek 22:18, 17 wrz 2013

Jednak wszystkie Kaski maja cos wspolnego,urazy kregoslupa,zwariowane pomysly,odwage aby z lopata rzucac sie na wroga i ciagly usmiech na twarzy Takimi kamieniami oklejalam swoja kuchnie,biala mozajka-toalete dla gosci