Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Dorota123 16:46, 29 lip 2014

Jak zwykle pięknie
Agania 16:46, 01 sie 2014

Podaje Wam fakty powodziowe jakie wystąpiły po powodzi i ostatniej burzy u Kasi, więcej szczegółów nie znam , jestem na urlopie, a Kasia ma kłopoty z internetem, mam nadzieję, że już wszystko opanowane

z foto relacji, jak na razie wklejam jedną fotkę

Blisko siebie mieszkamy, ale u nas sucho.
Agania 16:49, 01 sie 2014

Tragicznie u mnie wogóle nie padało, tylko się troszkę połyskało na niebie, jak chciałam deszczu to już nie chcę

Kasieńko kiedy do nas wrócisz, ale żywioł, kto nie przeżył, nawet nie potrafi sobie tego wyobrazić...buziak

Kasia nie ma jak na razie internetu więc fotorelacja na gorąco ode mnie

Kasieńko trzymajcie się, napisz jak będziesz miała net, bo martwię się o Was

to tekst Kasi, jak pisała do mnie, a ja o niczym nie świadoma w domu na urlopie....." To była masakra, wystrzeliły studzienki na ulicy jak gejzery, przesuwałac żeliwne porywy! Juz wiem jak wyglada fala powodziowa - u mnie miała ok 40 ch jak zalała podjazdy, o mało nie straciliśmy (nowych) samochodów które jeszcze nie spłaciliśmy!
Padało od 18 do 20.00 na szczęści strat w roślinach nie powinno byc bo dziś rano wody juz nie było (tylko wokół basenu niewielka kałuża. Do tego w domu nie mam internetu
Możesz więc te foty Ty wkleic na ogrodowisko z czym miałam do czynienia...
Kosiarka zalana bo w altanie kbyło 50 cm wody, nie wiemy czy odpali.
Fot kiepskie bo nie włączyłam lampy ale widac szkody. Nie wiem czy mam ryby bo staw był na całym trawniku, dzieci mają szukać ...
Cholera, a właśnie wszystko wysprzątałam ...."...to sms od Kasi.......... współczuję, ale Wam dolało
agatanowa 16:54, 01 sie 2014

kasiek napisał(a)
A ten zakątek został wykończony dzięki latarence Kasiuki
Cmokam raz jeszcze za mobilizację
Na stole owocki z naszego ogrodu

I pamiątka (jedna) z wielu od Kasi

tak niedawno powstawało to miejsce, przeciez jest prawie świeżuśkie! a jednak już tak urokliwe. Jak Ty to robisz Kasiu? Czarujesz?
agatanowa 16:59, 01 sie 2014

Agania napisał(a)

Tragicznie u mnie wogóle nie padało, tylko się troszkę połyskało na niebie, jak chciałm deszczu to juź nie chcę

Kasieńko kiedy do nas wrócisz, ale żywioł, kto nie przeżył, nawet nie potrafi sobie tego wyobrazić...buziak

Kasia nie mam jak na razie internetu więc fotorelacja na gorąco ode mnie

Kasieńko trzymajcie się, napisz jak będziesz miała net, bo martwię się o Was

to tekst Kasi, jak pisała do mnie, a ja o niczym nie świadoma w domu na urlopie....." To była masakra, wystrzeliły studzienki na ulicy jak gejzery, przesuwałac żeliwne porywy! Juz wiem jak wyglada fala powodziowa - u mnie miała ok 40 ch jak zalała podjazdy, o mało nie straciliśmy (nowych) samochodów które jeszcze nie spłaciliśmy!
Padało od 18 do 20.00 na szczęści strat w roślinach nie powinno byc bo dziś rano wody juz nie było (tylko wokół basenu niewielka kałuża. Do tego w domu nie mam internetu
Możesz więc te foty Ty wkleic na ogrodowisko z czym miałam do czynienia...
Kosiarka zalana bo w altanie kbyło 50 cm wody, nie wiemy czy odpali.
Fot kiepskie bo nie włączyłam lampy ale widac szkody. Nie wiem czy mam ryby bo staw był na całym trawniku, dzieci mają szukać ...
Cholera, a właśnie wszystko wysprzątałam ...."

o kurza morda! a co dopiero, gdy fala ma 2 i więcej metrów!
wujek, który mieszka w Krakowie, też mówił o katastrofalnych skutkach ulew, ale jemu "tylko" do garażu weszła woda, większych strat brak
mam nadzieję, Kasiu, że i u Ciebie w porządku, wszystko poodpala, poosusza się
pozdrawiam i życzę braku strat
malgorzata_s... 17:10, 01 sie 2014

O rany basen koło basenu Mam nadzieję że już sytuacja opanowana i strat nie ma wielu. Buziaczkuję i czekam na wieści
Nallar 17:39, 01 sie 2014

Straszny widok Współczuję, mam nadzieję, że szybko się pozbieracie. Trzymam kciuki.
Katkak 20:43, 01 sie 2014

Kasieńko, ale masakra, ale mam nadzieję, że gorzej to wygląda niż jest w rzeczywistości. No i, że obyło się bez poważniejszych strat. A tuje już posadziłam . Dziękuję Ci za pomysł, bo to Ty mi podpowiedziałaś to rozwiązanie . Buźka.
Katkak 17:27, 02 sie 2014

Kasia a tak z innej beczki - ta winorośl porasta pergolę z prędkością światła, kapitalnie już wygląda. Mam nadzieję, że już jest wszystko ok i niedługo odzyskasz łączność ze światem . Buziolki.
malgorzata_s... 17:35, 02 sie 2014

Dalej nie masz internetu? Mam nadzieję że wszystko ok? Buziaczki