Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Nallar 18:50, 13 gru 2014

kasiek napisał(a)

No. Kasia robi piekne dekupaże (katka) mam od niej cudne obrazki, ja nie wiem czy się nadaję, mam ręce murarza a nie artysty

Kasi wątek znam bardzo dobrze, zawsze podziwiam jej umiejętności, a dzieła, które wyszły spod jej łapek, zdobią ścianę mojej kuchni.
Kasiu napisałaś że nie wiesz czy się nadajesz i że masz ręce murarza. Skoro nie wiesz to próbuj, przeważnie za pierwszym razem rzadko kiedy się udaje, ale każdy kolejny raz przynosi większe zadowolenie z efektu, bez względu na to co by się nie robiło. Każda z nas ma duszę artysty, i Ty też ją masz, widać to chociażby po ogrodzie i klimacie jaki w nim stworzyłaś. Zresztą czy musimy umieć robić wszystko?
Chciałabym umieć murować
Agania 21:07, 13 gru 2014

Wiedziałam, podziwiam zimową mróweczkę

Przystrojone derenie cudnie wyglądają
Katkak 21:09, 13 gru 2014

kasiek napisał(a)

No. Kasia robi piekne dekupaże (katka) mam od niej cudne obrazki, ja nie wiem czy się nadaję, mam ręce murarza a nie artysty

Ale ja wiem - nadajesz
Katkak 21:11, 13 gru 2014

Agania napisał(a)
Wiedziałam, podziwiam zimową mróweczkę

Przystrojone derenie cudnie wyglądają

Kasia fajny stroiczek, a ten piasek wygląda jak śnieg .
Agania 21:12, 13 gru 2014

kasiek napisał(a)

Ty też jesteś zdolniacha więc pewnie tez coś pleciesz
A z drugiej strony, któż nie lubi Świąt ?

Trudno mi to przychodzi, nie powiem lubię tworzyć klimat świąt i sprawiać radość rodzinie, ale wolnego czasu i sił mi brakuje....ale widzę, że chłopcy się starają i eM i syn.......święta na pewno będą piękne
malgorzata_s... 21:18, 13 gru 2014

No proszę, obie dzisiaj krzaczki dekorowałyśmyCudny nastrój Gdyby jeszcze troszkę puszku spadło byłoby idealnie
Katkak 21:45, 13 gru 2014

Kasia jeszcze szacun dla Oliwki za tą makaronową choinkę . Piękna
kasiek 07:37, 14 gru 2014

Przekochni jestescie że do mnie wpadacie, mimo że ja mam ciągle tyły z odwiedzinami. Moja młodsza jest wyczulona na kompa, ledwo włączam go a zaraz przychodzi i nudzi co bedziemy robić, czytać, bawić się...
Nawet fotek nie jestem w stanie wszystkich wgrac bo jak jej powiem że nie bedę się z nia bawic bo mam chwilę dla siebie i niech się sama soba zajmie to w odpowiedzi słyszę że prawdziwe mamy tak nie robią, one zawsze bawia sie z dziećmi - i co ? masz tu los...

Jest po siódmej w niedzielę , szybko więc wrzucam cd bo jeszcze chce Was poodwiedzać

O dziwo ptaki nie zajęły się pięknotką choć u mnie ich tabuny, wczoraj kąpały sie w stawie

Ponieważ nie ma zimowego puchu to usunęłam suszki bylinowe, bez sniegu wyglądają smutno...

Trzepak nie pozwala na ładne ujęcie - ale dla dzieci jest bezcenny
kasiek 07:47, 14 gru 2014

W japońcu pięknie wybarwił się na bordowo kiścień

Fajnie spatyniał żwirek,

w marcu b.r po założeniu bardzo bił po oczach O tak:

Druga rabata która poszerzam jest po lewej stronie japońca - tam chcę mieć zakole z bodziszkami, tawułkami i zawilcami które odtatnio pokochałam
kasiek 07:51, 14 gru 2014

Wczoraj było tak ciepło że papugi zostały wyrzucone do ogrodu do swojej dużej woliery. Ale były szczęśliwe, jakby wiosna przyszła

Ptaków masa, na drzewach siedzą i świergolą