Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Lukasz2013 18:22, 12 kwi 2015

Też dzisiaj nie wysiedziałem i plewiłem rabatkę z tulipkami bo trawsko już rośnie.
kasiek 18:25, 12 kwi 2015

Mojej magnolce wciąż robie foty , jest taka piękna.. tfu bez uroku

Tu z berberysem..

A tu w tle z mniejszymi gwiazdeczkami tj. zawilcami

I na tle iglaków...
kasiek 18:30, 12 kwi 2015

Lukasz2013 napisał(a)
Też dzisiaj nie wysiedziałem i plewiłem rabatkę z tulipkami bo trawsko już rośnie.

Kompletnie Ci się nie dziwię, pogoda od wczoraj nas prawdziwie rozpieszcza Lubie gdy jest tak ciepło bo moge bez lęku wypuścic ta młodszą chorowitkę i cieszyc się razem z nią urokami przyrody

Brzegi oczka co chwile przechodza próbę trwałości

kasiek 18:34, 12 kwi 2015

Rosnie mi pannica, lustro się więc przydaje, nawet w ogrodzie

A tu normalnie jak Madonna

kasiek 18:40, 12 kwi 2015

Jeszcze chwila i magnolia Susan tez bedzie zniewalać uroda - już popękały wszystkie paki

Klasyczne byczenie eMuska na leżaczku

A Mała jak zawsze ma mrówki

Lukasz2013 18:43, 12 kwi 2015

Super focie. Powiedz mi proszę to lustro to takie zwykłe czy jakieś specjslne ogrodowe? Też myślę o takim zakupie.
kasiek 18:45, 12 kwi 2015

I na koniec cos kolorowego

Hiacynt i dla katki - znalazł się podobnej barwy tulioan - nie wiem czy bedzie tak pofalowany ale trzykolorowy na pewno

I zestawienie - żółtych krokusów z wschodzacym bordem tawułek
kasiek 18:50, 12 kwi 2015

Lukasz2013 napisał(a)
Super focie. Powiedz mi proszę to lustro to takie zwykłe czy jakieś specjslne ogrodowe? Też myślę o takim zakupie.

Łukasz zwykłe a nawet powiedziałabym że to był uratowany smieć - firma obok go wyrzucała bo było poobijane więc go zabrałam. Niestety w tym czasie jak kleiłam lustro do ściany (2009r) miałam mało doświasdczenia i połozyłam go na plackach kleju. Pomimo obudowy z kamienia, woda weszła pod spód lustra i zaczeła mu schodzic farba. Co roku jest coraz gorsze, ale i tak ma już... hmm 6-7 lat! Wow aż sama zgupiałam że aż tyle wytrwało zwykłe lustro!

Mówie Ci warto, niesamowity efekt!
kasiek 18:57, 12 kwi 2015

I jeszcze znalazłam tulipany...

I szafirki...
Lukasz2013 19:05, 12 kwi 2015

kasiek napisał(a)

Łukasz zwykłe a nawet powiedziałabym że to był uratowany smieć - firma obok go wyrzucała bo było poobijane więc go zabrałam. Niestety w tym czasie jak kleiłam lustro do ściany (2009r) miałam mało doświasdczenia i połozyłam go na plackach kleju. Pomimo obudowy z kamienia, woda weszła pod spód lustra i zaczeła mu schodzic farba. Co roku jest coraz gorsze, ale i tak ma już... hmm 6-7 lat! Wow aż sama zgupiałam że aż tyle wytrwało zwykłe lustro!

Mówie Ci warto, niesamowity efekt!

No na bank też zrobię tylko już rok myślę gdzi go umieścić, mam niewielki ogród więc wszystko trzeba kilka razy przemyśleć.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies