Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 13:32, 23 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

No popatrz wypisz wymaluj

Poproszę o takie grupowe u mnie bo nie mam buu

No nie? Z tym że zaznaczam że ja nie jestem taka obtrzaskana kulturalnie, ale to dzieło wpadło mi w oko i masz - jak ulał do sytuacji
malgorzata_s... 13:33, 23 sie 2015

kasiek napisał(a)

No wiesz Gosiu - czepiać się takiego cuda artystycznego - toż to przesada Tylko takie powiino się tworzyc - 100% kobiecości z wielkimi niebieskimi oczyma i uśmiechem że chce się objąć cały świat

Kochana jesteś aż mnie w dołku ścisnęło, taki komplement
A jak się czuje Twój szkielet dzisiaj?
kasiek 13:33, 23 sie 2015

waldek727 napisał(a)

kasiek napisała:

We współczesnej wersji jako Bogini i Ewa.

No to się już podzieliłyśmy - w następnej edycji będzie kuszenie Adama
kasiek 13:37, 23 sie 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasieńko dziękuję że mogłam zwiać do Ciebie z mojego wykopu
Dziękuję całemu cudownemu gronu za miłe chwile i kupę śmiechu

Gosiu nawet nie wiesz jak ja się cieszę że udało Wam się wyrwać mimo że początkowo nie było szans
I dziekuje również i do zobaczyska
kasiek 13:39, 23 sie 2015

Kochana jesteś aż mnie w dołku ścisnęło, taki komplement
A jak się czuje Twój szkielet dzisiaj?

Chodzę, a to już wyczyn, teraz planuję tydzień pływania , mam nadzieje że biodra buszą bo ściśniete (widzisz więc ja Ewa jestem do doopy )
A Ty.... Kochana, nic juz nie powiem, bedziemy z Anką trzaskac dalej
kasiek 13:42, 23 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dziękujemy z całego serca za zaproszenie i wspaniałe przyjecie, cudną atmosferę tworzysz wokół siebie i swojego domu, ogród jak z bajki i wiele miejsc w nim bajkowych, zaklętych. Moje dziecko pod mega wrażeniem, stwierdziło, ze nie czuł wcale, że jest w mieście i teraz już zawsze będzie z nami jeździł. Towarzystwo wyborowe i masz racje odnosiło się wrażenie, że znamy się jak łyse konie, choć jedyny łysy w tym gronie to mój eM ha ha

Foty zapodam za chwilę bo dopiero do dom wróciłam...... też musiałam posadzić dary i każda roślinka ma już swoje miejsce

Ja tez bardzo dziękuje, do zobaczenia u Was, tym razem wezmę starszą
Dziękuje za uznanie, szkoda że wszyskiego nie udało sie zrobić ale najważniejsze że mogłam się ruszać Natępnym razem Bogini musi mi wymienić kręgosłup
malgorzata_s... 13:45, 23 sie 2015

kasiek napisał(a)

Chodzę, a to już wyczyn, teraz planuję tydzień pływania , mam nadzieje że biodra buszą bo ściśniete (widzisz więc ja Ewa jestem do doopy )
A Ty.... Kochana, nic juz nie powiem, bedziemy z Anką trzaskac dalej

Ty do doopy? Tak dzielnej i wesołej mimo przeciwności Osóbki to że świecą... Do rychłego zobaczenia
kasiek 13:47, 23 sie 2015

eee_taam napisał(a)
na konkursy to popatrz jaki szkic musisz teraz zrobić ...albo lepszy

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3386-ogrodowa-przygoda-lukasza?page=678

Wow, faktycznie niesamowite dzieło

Ale na razie jakoś już pauzuje z konkursami, byłam już laureatem w 2 gazetach i ....juz mi przeszło, wiem że mam jak chciałam, wiem że nie jest to tylko moja opinia i czuję się na tyle pewnie że więcej mi nie trzeba Teraz ogród ma zachwycać mnie, moją rodzinę i przyjaciół
kasiek 13:49, 23 sie 2015

Ty do doopy? Tak dzielnej i wesołej mimo przeciwności Osóbki to że świecą... Do rychłego zobaczenia

Skoro tyle życia na kredyt sie dostalo to nie da się smutkać z byle powodu. Udało się a jutro zaczynam wycieczki po lekarzach (znowu). Co tam, póki mam wzrok dobry i mogę patrzeć na wszysko co storzyłam to jestem szczęśliwa
malgorzata_s... 13:50, 23 sie 2015

kasiek napisał(a)

Wow, faktycznie niesamowite dzieło

Ale na razie jakoś już pauzuje z konkursami, byłam już laureatem w 2 gazetach i ....juz mi przeszło, wiem że mam jak chciałam, wiem że nie jest to tylko moja opinia i czuję się na tyle pewnie że więcej mi nie trzeba Teraz ogród ma zachwycać mnie, moją rodzinę i przyjaciół

I zachwyca. Najbardziej tym że jest taki Twój, niepowtarzalny