Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Katkak 18:35, 18 paź 2013

Kasiula ależ cudownie Uczta dla duszy dosłownie. Masz rację, sumaki są przepiękne, a o tej porze roku wyglądają jakby płonęły
Kondzio 18:56, 18 paź 2013

piękne jesienne zdjęcia z twojego bajkowego ogrodu hi hi hi
Agania 21:31, 18 paź 2013

kasiek napisał(a)
Lustereczko powiedz przecie - który zakątek jest najpiękniejszy na świecie?

Jak miło Kasiu znowu pismo obrazkowie, mogę nacieszyc oczy, ale neony włączyłaś, w Twoim ogrodzie każdy zakątek jest wyjątkowy, a Ty w nim jesteś najpiękniejsza
Dzidka 21:36, 18 paź 2013

kasiek napisał(a)
Ale jest cudnie! choć juz się kolorowe cuda kończą Ale póki ...

Jak szkoda, że nie można tego piękna przetrzymać do wiosny.
Agania 22:02, 18 paź 2013

eMuś, nie puszcza
kasiek 13:15, 19 paź 2013

Nie puszcza - fotki w przerwie wkleiłam

Niestety sporo lisci juz opadło wiec udało sie zrobić fajne foty w ostatnim momencie

Dziekuje Wam wszystkim za wyrazy uznania - powiem Wam że coraz łatwiej robi sie u mnie dobre zdjęcia - właściwie moze dlatego ze robie je regularnie od 2004r. Każdą zime spedzam nad przeglądaniem ich i zapisywaniem co mam zmienic. Wiosną to realizuje i stad co roku foty ładniejsze

Spadło sporo liści wieć zaraz mykam na grabiowe szaleństwo
Agania 19:16, 19 paź 2013

Kasiek, a miałaś się oszczędzać
Bogdzia 21:07, 19 paź 2013

kasiek napisał(a)
dobre zdjęcia - właściwie moze dlatego ze robie je regularnie od 2004r. Każdą zime spedzam nad przeglądaniem ich i zapisywaniem co mam zmienic. Wiosną to realizuje i stad co roku foty ładniejsze

Dobry sposób też tak kiedyś robiłam a teraz juz wszystko za duże do przesadzania.Miłej niedzieli.
Malgorzata_G 15:40, 21 paź 2013

Och, tyle stron przybyło, ale dokopałam się do miejsca, w którym skonczylam podziwianie i do pytania: kiedy pokażę swój ogródek. Otóż Kasiu, bardzo chcę być pełnoprawnym ogrodowiczaninem, oglądasz cudze to pokaż swoje ale.......... i tutaj każda kobieta wpisze to samo, obowiązki! I jak mam chwilkę wolną, to sił starcza tylko na obejrzenie i to w pozycji horyzontalnej ogrodu, który mnie zachwycil, zainspirował......Obawiam się, że zabraknie mi czasu, siły i konsekwencji w prowadzeniu własnego wątku. Tutaj tworzą się prawdziwe przyjaźnie a ja jestem taka z doskoku. Dziękuję, że mogę oglądać Twój ogródek, jest ciepły, rodzinny, niewymuszony, radosny, nieuczesany, zaczarowany....... Pozdrawiam bardzo serdecznie.
Agania 21:08, 21 paź 2013

Kasiu, widać musisz dodać odwagi nie tylko mnie, bo tu pragnienie na ujawnienie są ogromne, ja też z doskoku, wykradam M nootbooka i po kryjemu wpisy robię, jak nie u M to u syna się zakradam hi, hi, tak powstał mój wątek, a Ty Kasiu czy Ty nie chora, bo ja z troską o Ciebie piszę