Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 19:18, 19 mar 2016

Katkak napisał(a)
Cudnie KAsieńko . Ja też miałam dziś pracowity dzień . Głównie porządki i mała dekoracja świąteczna. A największą niespodzianką dnia jest moje odkrycie - w nowej budce lęgowej mieszkają już kosy .

O no to super - a wiesz że moja w końcu dała spokój? Musiała złożyc jaja, nareszcie koniec ofajdanych luster
Byłam u Ciebie ale fotek mało choć i tych kilka jest cudownych
Joku 19:24, 19 mar 2016

Fajnie się czyta twoje relacje. Podziwiam że wiesz czego chcesz i realizujesz swoje plany.
Pomysł z podcięciem drzew to strzał w 10kę. Tyle miejsca zyskałaś na nowe rośliny. Bardzo podoba mi się wykorzystanie metalowych podpór na ścianach. Pozwolę sobie skopiować. Mogę?
kasiek 19:36, 19 mar 2016

Joku napisał(a)
Fajnie się czyta twoje relacje. Podziwiam że wiesz czego chcesz i realizujesz swoje plany.
Pomysł z podcięciem drzew to strzał w 10kę. Tyle miejsca zyskałaś na nowe rośliny. Bardzo podoba mi się wykorzystanie metalowych podpór na ścianach. Pozwolę sobie skopiować. Mogę?

Jak mówiła Ania z Zielonego Wzgórza - kopiowanie to najpiękniejsza forma komplementu Kopiuj śmiało

Co do podcinania drzew to pochwała dla Małej Mi za pomysł
19:39, 19 mar 2016
kasiek napisał(a)

Jak mówiła Ania z Zielonego Wzgórza - kopiowanie to najpiękniejsza forma komplementu Kopiuj śmiało

Co do podcinania drzew to pochwała dla Małej Mi za pomysł

często kopia jest lepsza jak oryginał)) ale to tylko się cieszyć że kopiujący ma doskonałe wyczucie i gust
Pola 19:45, 19 mar 2016

Kasia, lustrem mnie rozwaliłaś efekt boski, a lasek to wiesz że mnie się bardzo podoba .....a ścieżki cudne....taka alejka u mnie też by się przydała.....
kasiek 19:48, 19 mar 2016

eee_taam napisał(a)

często kopia jest lepsza jak oryginał)) ale to tylko się cieszyć że kopiujący ma doskonałe wyczucie i gust

I za to niech będzie pochwała dla kopiującego
A tworzący i tak ma radoche i satysfakcje tworzenia
kasiek 19:50, 19 mar 2016

Pola napisał(a)
Kasia, lustrem mnie rozwaliłaś efekt boski, a lasek to wiesz że mnie się bardzo podoba .....a ścieżki cudne....taka alejka u mnie też by się przydała.....

To trzymam kciuki - próbuj Zwłaszcza że ten rok znów ma być upany i las będzie coraz częściej potrzebny
Katkak 20:05, 19 mar 2016

kasiek napisał(a)

O no to super - a wiesz że moja w końcu dała spokój? Musiała złożyc jaja, nareszcie koniec ofajdanych luster
Byłam u Ciebie ale fotek mało choć i tych kilka jest cudownych

Tak Kasia, wiem że kosica dała spokój . zaraz wkleję resztę zdjęć, musiałam zrobić przerwę techniczną.
blyxa 21:50, 19 mar 2016

Zakątki przeurocze Z ogromną przyjemnością oglądam te zdjęcia
AGDULA 22:05, 19 mar 2016

kasiek napisał(a)

Cudnie !!! Twoje oczko to u mnie numer jeden Ale ten suchy potok to jest rewelacyjny!!! Następne miejsce , które mnie oczarowało Napisz tylko jak będziesz utrzymwyać w czystości te kamyki? Zeby nie żółkły?