Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 19:56, 17 mar 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Cud miód i orzeszki Kasiula szalejesz Pięknie

U Ciebie tez Gosiulka - dzięki
Bogdzia 20:04, 17 mar 2016

kasiek napisał(a)

No u mnie linie proste odpadają - za bardzo jestem zwichrowana

Tu Cię dobrze rozumiem.
Basilikum 20:37, 17 mar 2016

dziekuje za wytlumaczenie lustrzanych zawilosci
Katkak 20:38, 17 mar 2016

Kasia to nie mogę się już doczekać żeby zobaczyć coś tam w altanie zmajstrowała . Buziak i dzięki, że do mnie przybiegłaś .
22:10, 17 mar 2016
zimowa poranna robotnica
07_Rene 08:55, 18 mar 2016

Witam się po zimie Wydawałoby się, że Twoim ogrodzie, zarośniętym jak busz niewiele można już zrobić, a tu taka zaskakująca niespodzianka Świetne pomysły. Czasami drobne rzeczy mogą tak bardzo zmienić otoczenie jak pokazałaś. Muszę się tego nauczyć.
renatamama3 09:06, 18 mar 2016

kasiek napisał(a)

No widzisz a u mnie był spokój aż do teraz - magiczna 14 stka stukneła i jej odbiło - kogut że hej, strasznie się z mężem gimnastykujemy i ćwiczymy cierpliwośc. Najważniejsze że razem trzymamy sztamę - w końcu za kilka lat jej przejdzie.... i zacznie druga

Mój młody w lipcu będzie miał 14 , klasę w gim ma taką sobie ,jeśli chodzi o naukę ,kilka osób miało zagrożenie na półrocze ,ale to klasa praktycznie męska 16 chłopców i 5 dziewczynek.Córa też jest w takiej klasie ,co jest teraz 15 chłopców i 6 dziewczynek ,a było 20 chłopców ,w drugiej nie przeszli .
Milka 12:57, 18 mar 2016

kasiek napisał(a)

No widzisz co to sie z człowiekiem dzieje gdy nową rzecz dostanie A myslałam że juz niczym nie zaskoczę A zaskoczyłam samą siebie
Ja pracuję w ogrodzie... przed praca - tzn wstaję przed 6.00 i pół godziny grzebię w ziemi. Po powrocie z pracy nie ma czasu bo z dziećmi siedzę i się uczę. Zreszta wiesz że ja zimowa robotnica jestem
A wianki widziałam - cuuuudne! Musisz mnie nauczyć

Nie jesteś osmamotniona, podobnie wcześnie grzebię, jak idę do pracy bo po pracy ciemno, chyba że lato.
Milka 12:58, 18 mar 2016

kasiek napisał(a)
A teraz jak zmienił sie zakątek - czyli co lustro i żwirek potrafi
Z daleka tak było

Po

I z bliska tak było

po przyklejeniu lustra

Genialnie!
I jakoś prostych linii też u ciebie nie widzę
kasiek 18:41, 18 mar 2016

07_Rene napisał(a)
Witam się po zimie Wydawałoby się, że Twoim ogrodzie, zarośniętym jak busz niewiele można już zrobić, a tu taka zaskakująca niespodzianka Świetne pomysły. Czasami drobne rzeczy mogą tak bardzo zmienić otoczenie jak pokazałaś. Muszę się tego nauczyć.

Też tak myślałam - a tu wpadła Mała Mi i nowy pomysł sprzedała A jak się drzewa podcięło to się zrobiło duuuuuuzo miejsca na owe chciejstwa