Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

dorciabe 20:07, 03 mar 2015

Pawlus napisał(a)
Mam ze swoimi problem bo nie wiem co zostawić. Evergoldy, bukszpanowe kulki czy Ice dance. Wszystko się już nie mieści razem...

Zostawiłabym evergoldy, za nimi hortkiale to ty decydujesz nie będzie łatwo
A te moje to podróbki jakieś
Pawlus 21:36, 03 mar 2015

Też tak myślę. Kulki i tak pewnie za jakieś 2 lata znikły by w hortkach...Może pomiędzy dam jeszcze jakieś jeżówki tak na 2 sezony? Nie wiem jak bujną w tym roku hortensje...Za mała ta rabata
dorciabe 09:39, 04 mar 2015

Pawlus napisał(a)
Też tak myślę. Kulki i tak pewnie za jakieś 2 lata znikły by w hortkach...Może pomiędzy dam jeszcze jakieś jeżówki tak na 2 sezony? Nie wiem jak bujną w tym roku hortensje...Za mała ta rabata

Co ty wiesz o małych rabatach
pewnie też czekają mnie dylematy, jak rozlużnić, ale to może za rok

Ewkakonewka 10:48, 04 mar 2015

Macham
viva 12:07, 04 mar 2015

Dorciu, piękny porządeczek w Twoim ogródku Teraz już będziesz czekać z założonymi rękami na wiosnę
dorciabe 13:04, 04 mar 2015

viva napisał(a)
Dorciu, piękny porządeczek w Twoim ogródku Teraz już będziesz czekać z założonymi rękami na wiosnę

Viva porządki robiłam w sobotę, pogoda była piękna i nie mogłam się pohamowaćpościnałam, pograbiłam. Dzisiaj od rana snieg padał, z przerażeniem patrzyłam na białe rabaty. Ale już po śniegu, słońce topi resztki Teraz naprawdę już czekam na kwiaty
Pozdrawiam
dorciabe 13:05, 04 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Macham

Odmacham
ale siem bojałam śniegu ale już po wszystkim
Ewkakonewka 13:22, 04 mar 2015

Chyba to już takie straszenie będzie tylko
Aaaa super zdjęcia z kociakami, zapomniałam wcześniej napisać Ja uwielbiam patrzeć na zdjęcia z kotami Ale na swojego ciągle nie mogę się zdecydować..... może kiedyś
dorciabe 13:33, 04 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Chyba to już takie straszenie będzie tylko
Aaaa super zdjęcia z kociakami, zapomniałam wcześniej napisać Ja uwielbiam patrzeć na zdjęcia z kotami Ale na swojego ciągle nie mogę się zdecydować..... może kiedyś

Koty wybrały sobie miejsce do zabawy, a mianowicie turzyce wyganiam, a po chwili znowu są
A ty o kocie to już mówiłaś kiedyś.... i na gadaniu się skończyło....
Alikia 10:36, 05 mar 2015

Dorotko, możesz mi coś powiedzieć na temat szkółki Śnieżek w Świdniku? Byłam na ich stronie ale nie wiem jak w realu... jakie mają rośliny i jakie ceny... jeżeli tam zaglądasz to napisz czy warto? Pozdrawiam cieplutko. Ala.