Też tak myślę. Kulki i tak pewnie za jakieś 2 lata znikły by w hortkach...Może pomiędzy dam jeszcze jakieś jeżówki tak na 2 sezony? Nie wiem jak bujną w tym roku hortensje...Za mała ta rabata
Dorciu, piękny porządeczek w Twoim ogródku Teraz już będziesz czekać z założonymi rękami na wiosnę
Viva porządki robiłam w sobotę, pogoda była piękna i nie mogłam się pohamowaćpościnałam, pograbiłam. Dzisiaj od rana snieg padał, z przerażeniem patrzyłam na białe rabaty. Ale już po śniegu, słońce topi resztki Teraz naprawdę już czekam na kwiaty
Pozdrawiam
Chyba to już takie straszenie będzie tylko
Aaaa super zdjęcia z kociakami, zapomniałam wcześniej napisać Ja uwielbiam patrzeć na zdjęcia z kotami Ale na swojego ciągle nie mogę się zdecydować..... może kiedyś
Koty wybrały sobie miejsce do zabawy, a mianowicie turzyce wyganiam, a po chwili znowu są
A ty o kocie to już mówiłaś kiedyś.... i na gadaniu się skończyło....
Dorotko, możesz mi coś powiedzieć na temat szkółki Śnieżek w Świdniku? Byłam na ich stronie ale nie wiem jak w realu... jakie mają rośliny i jakie ceny... jeżeli tam zaglądasz to napisz czy warto? Pozdrawiam cieplutko. Ala.