Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

Ewkakonewka 11:57, 25 lut 2015

Cały świat widzi ziemię w woreczkach, a my? Kwiatki
Fajnie, że dotarły
dorciabe 12:34, 25 lut 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Cały świat widzi ziemię w woreczkach, a my? Kwiatki
Fajnie, że dotarły

Ewa żebyś wiedziała, że widzę jak kwitną Juz bym poszła sadzić,ale błooooto
zawitka 20:34, 27 lut 2015

Dorotka ----- musze ci sie przyznać bez bicia że poczułam wiosnę i całą te rabatę co robiłysmy w zeszłym roku ze złości na trawę przekopałam ręcznie i po rabatce trawę już czesałam 2 razy napowietrzyłam /teraz w lutym / a ta gadzina zżółkła i do tego poryły ją krety ..----to ja dooooookończyłam Wszystko od nowa bedę sadzić Pokażę u siebie Pozdrawiam
Filomena 00:04, 28 lut 2015

dorciabe napisał(a)

No pokaże, tylko nie wiem czy będzie co,bo to pewnie korzonki same

Dorotko
a jakie kolory zamawiałaś? Ja mam dużo orlików, sieją się jak głupie ku mojej wielkiej radości: ecri, granatowo-niebieskie, ecri z różem i ciemne prawie czarne - te są pełne. Chętnie się z Tobą podzielę.
Filomena 00:08, 28 lut 2015

O!
mam jeszcze na zbyciu nasionka jeżówek tych klasycznych różowych :Echinacea purpurea. Wysiane w tym roku zakwitną w przyszłym
dorciabe 01:26, 28 lut 2015

Filomena napisał(a)

Dorotko
a jakie kolory zamawiałaś? Ja mam dużo orlików, sieją się jak głupie ku mojej wielkiej radości: ecri, granatowo-niebieskie, ecri z różem i ciemne prawie czarne - te są pełne. Chętnie się z Tobą podzielę.

Kupiłam białe pełne, biało- ciemno bordowe pojedyńvze i różowo- białe pełne, w sumie 10 sztuk, jak głupia nasadziłam, a jak będą się mnożyć,, to mnie zarosną już dzisiaj posadzilam wszystkie, oczywiście miałam problem gdzie to upchnąć, bo ciasnota u mnie....
Jakby się zdarzyło, że będzie za mało, to na pewno się do ciebie uśmiechnę
dorciabe 01:38, 28 lut 2015

Filomena napisał(a)
O!
mam jeszcze na zbyciu nasionka jeżówek tych klasycznych różowych :Echinacea purpurea. Wysiane w tym roku zakwitną w przyszłym

A jezówki kupiłam sobie w obi, też dzisiaj posadziłam, jakoś nie mogłam się im oprzec, tym najzwyklejszym właśnie różowym posadziłam pięć na preriowym kawałku no widzisz wsxystko za późno, ale zrobię jeszcze listę chciejstw, może będziesz miała jakieś nadwyżki, to przygarnę
Filomena 18:36, 28 lut 2015

dorciabe napisał(a)

A jezówki kupiłam sobie w obi, też dzisiaj posadziłam, jakoś nie mogłam się im oprzec, tym najzwyklejszym właśnie różowym posadziłam pięć na preriowym kawałku no widzisz wsxystko za późno, ale zrobię jeszcze listę chciejstw, może będziesz miała jakieś nadwyżki, to przygarnę

Dorotko
nigdy nie jest za późno, a orliki i jeżówki najlepiej wyglądają jak jest ich dużo,wrzucę zaraz u siebie zdjęcia sprzed 2 lat może roku już nie pamiętam
dorciabe 20:50, 28 lut 2015

Filomena napisał(a)

Dorotko
nigdy nie jest za późno, a orliki i jeżówki najlepiej wyglądają jak jest ich dużo,wrzucę zaraz u siebie zdjęcia sprzed 2 lat może roku już nie pamiętam

Byłam i oglądałam
lojalna_ 18:34, 01 mar 2015

Ja tam widze jak kwitna i to nie tylko Twoje jezówki