Dorotka ----- musze ci sie przyznać bez bicia że poczułam wiosnę i całą te rabatę co robiłysmy w zeszłym roku ze złości na trawę przekopałam ręcznie i po rabatce trawę już czesałam 2 razy napowietrzyłam /teraz w lutym / a ta gadzina zżółkła i do tego poryły ją krety ..----to ja dooooookończyłam Wszystko od nowa bedę sadzić Pokażę u siebie Pozdrawiam
Dorotko
a jakie kolory zamawiałaś? Ja mam dużo orlików, sieją się jak głupie ku mojej wielkiej radości: ecri, granatowo-niebieskie, ecri z różem i ciemne prawie czarne - te są pełne. Chętnie się z Tobą podzielę.
Kupiłam białe pełne, biało- ciemno bordowe pojedyńvze i różowo- białe pełne, w sumie 10 sztuk, jak głupia nasadziłam, a jak będą się mnożyć,, to mnie zarosną już dzisiaj posadzilam wszystkie, oczywiście miałam problem gdzie to upchnąć, bo ciasnota u mnie....
Jakby się zdarzyło, że będzie za mało, to na pewno się do ciebie uśmiechnę
A jezówki kupiłam sobie w obi, też dzisiaj posadziłam, jakoś nie mogłam się im oprzec, tym najzwyklejszym właśnie różowym posadziłam pięć na preriowym kawałku no widzisz wsxystko za późno, ale zrobię jeszcze listę chciejstw, może będziesz miała jakieś nadwyżki, to przygarnę
Dorotko
nigdy nie jest za późno, a orliki i jeżówki najlepiej wyglądają jak jest ich dużo,wrzucę zaraz u siebie zdjęcia sprzed 2 lat może roku już nie pamiętam