Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

malgorzata_s... 20:23, 16 paź 2013

To berbery admiration.
kachat 20:27, 16 paź 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
no 20 zł. można wziąsc tylko za to wiele się nie nakupi
Ale to właśnie przecież o to chodzi, by za wiele nie kupić Ja tak mam, że jak mi się coś spodoba, to ulala, jakie cudne, boskie, muszę to mieć, i kupuję... A dzień, dwa, czy parę tygodni później sobie w brodę pluję, że po co ja to kupiłam, co mam z tym zrobić... Więc teraz jeżdżę bez kasy, oglądam, podziwiam, i daję sobie kilka dni/tygodni na przedumanie, czy aby na pewno mi to potrzebne Jak przemyślę i werdykt padnie, że Tak, jednak żyć bez tego nie mogę, to jadę i znowu oglądam. I zwykle po drugich oględzinach jednak czar pryska i mi się kupować odechciewa

Tylko że tę metodę wykorzystuję dopiero od niedawna, w związku z czym wciąż mam 30 kwiatków do wsadzenia "niewiadomogdzie" No ale ja jestem początkująca i mi ciągle jakieś durne pomysły do głowy wpadają, a wy to już pewnie jak kupujecie to przynajmniej z planem jakimś, gdzie to potem dać, i jakoś z sensem sadzicie
GorAna 20:28, 16 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Siedmiu admirałów dziś podlał deszczyk

U mnie też deszcz udawał, że pada
boguslawa_ma... 20:34, 16 paź 2013

kachat napisał(a)
Ale to właśnie przecież o to chodzi, by za wiele nie kupić Ja tak mam, że jak mi się coś spodoba, to ulala, jakie cudne, boskie, muszę to mieć, i kupuję... A dzień, dwa, czy parę tygodni później sobie w brodę pluję, że po co ja to kupiłam, co mam z tym zrobić... Więc teraz jeżdżę bez kasy, oglądam, podziwiam, i daję sobie kilka dni/tygodni na przedumanie, czy aby na pewno mi to potrzebne Jak przemyślę i werdykt padnie, że Tak, jednak żyć bez tego nie mogę, to jadę i znowu oglądam. I zwykle po drugich oględzinach jednak czar pryska i mi się kupować odechciewa

Tylko że tę metodę wykorzystuję dopiero od niedawna, w związku z czym wciąż mam 30 kwiatków do wsadzenia "niewiadomogdzie" No ale ja jestem początkująca i mi ciągle jakieś durne pomysły do głowy wpadają, a wy to już pewnie jak kupujecie to przynajmniej z planem jakimś, gdzie to potem dać, i jakoś z sensem sadzicie

Ja mam tak jak ty nie mam żadnej dyscypliny ,tez kupuje ni myśląc potem upycham bez sensu po dwuch latach wyrzucam albo przesadzam w ciągu roku trzy razy.
Gosia nas chyba pogoni że u niej dyskusje sobie urządziłyśmy.
malgorzata_s... 20:37, 16 paź 2013

No co ty lubię dyskusje wszelakie. Ja też kupuję bez ładu i składu na zasadzie tego jeszcze nie mam, chcę
Bogdzia 21:02, 16 paź 2013

A ja całkiem przeciwnie do Kachat jak czegoś nie kupię to potem tydzień żałuję i już mam zasadę żeby kupowac co mi sie podoba a nie potem przez tydzień albo i dłużej żałowac. Kwiatki to przecież nasza radośc najwieksza .
mynarka 21:35, 16 paź 2013

zagladam i pozdrawiam sasiadke
malgorzata_s... 21:36, 16 paź 2013

Bogdziu ja też jak nie kupię to żałuję i łażę i myślę że mogłam i ładne było.
malgorzata_s... 21:38, 16 paź 2013

mynarka napisał(a)
zagladam i pozdrawiam sasiadke

Odpozdrawiam
Katkak 22:09, 16 paź 2013

A ja jutro zaczaję się na sumaka W pobliżu mnie rośnie caaałe przedszkole sumaków (bezpańskie) i jednego jutro zamierzam przygarnąć . Nie kraść, absolutnie, jest ich tak dużo, że sama czasem widziałam jak ktoś wykopywał sobie takiego dzidzia, a że z każdą jesienią moja miłość do nich wraca, więc zrobię tak i ja