Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

malgorzata_s... 11:40, 18 paź 2013

kasiek napisał(a)
Ale słodko tutaj
A co znowu chcesz upychać?

Hej Kasiu.Jeszcze nie wiem co chcę upychać ale coś się znajdzie. Zawsze cos kupię a potem nie wiem gdzie wsadzić.
malgorzata_s... 11:43, 18 paź 2013

Ja siedzę w pracy, leje i wieje ale czasem nawet slońce w deszczu świeci. Jutro już ma nie lać. Liśćmi ogród zaścielony cały ale grabić będę dopiero jak wszystkie zlecą i suche będą Jutro umówiona z Kindzią jestem
WilczaGora 11:49, 18 paź 2013

u nas w Wilczej też wieje że hej !!!
liście lecą na potęgę ... trawnika nie widać
BASIA8 12:19, 18 paź 2013

Hej Małgosiu.
Seteczka przeleciała u Ciebie w ogródeczku jak burza pod Moją nieobecność, ale już jestem, życzę wszystkiego najlepszego i oczywiście wielu kolejnych seteczek
Chętnie dodałabym jakiegoś pięknego kwiatucha na tę okazję, ale nie idzie ogarnąć programu w tym Moim laptopie. Wydaje mi się, że nadejdzie chwila i moment by stara maszyna wróciła do łask - nowe nie zawsze znaczy lepsze
malgorzata_s... 12:46, 18 paź 2013

BASIA8 napisał(a)
Hej Małgosiu.
Seteczka przeleciała u Ciebie w ogródeczku jak burza pod Moją nieobecność, ale już jestem, życzę wszystkiego najlepszego i oczywiście wielu kolejnych seteczek
Chętnie dodałabym jakiegoś pięknego kwiatucha na tę okazję, ale nie idzie ogarnąć programu w tym Moim laptopie. Wydaje mi się, że nadejdzie chwila i moment by stara maszyna wróciła do łask - nowe nie zawsze znaczy lepsze

Dziękuję Basiu za życzenia a laptopa wreszcie ogarniesz. Ma on niewątpliwe zalety np można go używać w łóżku i łatwo przenosić.
Mala_Mi 12:55, 18 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No co ty lubię dyskusje wszelakie. Ja też kupuję bez ładu i składu na zasadzie tego jeszcze nie mam, chcę

No to som my dwie
Mój ogród.. moja wola ...... i będę tego bronić jak niepodległości
Katkak 13:07, 18 paź 2013

Ja siedzę w pracy, leje i wieje ale czasem nawet slońce w deszczu świeci. Jutro już ma nie lać. Liśćmi ogród zaścielony cały ale grabić będę dopiero jak wszystkie zlecą i suche będą Jutro umówiona z Kindzią jestem

Gosia Ty poetko moja: liśćmi ogród zaścielony - pięknie To bawcie się z Kindzią dobrze, pozdrawiam Okna umyte, teraz lecę mamie zrobić zakupy po zaziębiona w domku siedzi
malgorzata_s... 13:11, 18 paź 2013

No i masz świętą rację Aniu. Lasów broniłabym własną pierwsią, ale co im do mojego ogródka.
Ja wsadziłam i ja decyduję czy ma rosnąć czy nie. Chcę mieć dziurę z wodą w ogrodzie to za wodę zapłacę i mam. Kocham stare drzewa i nie chodzi wcale o ich wycinanie tylko o wolność w swoim domu
i ogrodzie
Dziś chyba z prac ogrodowych nici bo leje i wieje i jeszcze łepetyna boli na dokładkę.
BASIA8 13:59, 18 paź 2013

Dziękuję Basiu za życzenia a laptopa wreszcie ogarniesz. Ma on niewątpliwe zalety np można go używać w łóżku i łatwo przenosić.

Małgosiu Masz rację - laptop jest wygodny i to bardzo - teraz kiedy cały dzień spędzam w łóżeczku doceniam jego uroki. Dobrze, że Męża posłuchałam to teraz mam duuuuuuużą wygodę
boguslawa_ma... 16:38, 18 paź 2013

Zaglądam ,pozdrawiam i milego spotkania życzę