Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

jotka 15:27, 04 sty 2014

Gosiu, fajne takie planowanie, gdy jest jeszcze czas pokonsultować, posłuchać rad, przemyśleć, ...
Ja nie doradzę, ale będę kibicować, żeby wyszło jak najlepiej

Pokolędowałam u Ciebie i zmykam dalej zostawiając życzenia wszelkiej pomyślności na każdy dzień 2014 roku
malgorzata_s... 15:36, 04 sty 2014

jotka napisał(a)
Gosiu, fajne takie planowanie, gdy jest jeszcze czas pokonsultować, posłuchać rad, przemyśleć, ...
Ja nie doradzę, ale będę kibicować, żeby wyszło jak najlepiej

Pokolędowałam u Ciebie i zmykam dalej zostawiając życzenia wszelkiej pomyślności na każdy dzień 2014 roku

Dzięki
zawitka 17:12, 04 sty 2014

Gosieńko samych sukcesów zycze na Nowy Roczek lecę obejrzeć co zmieniasz
gaga 18:01, 04 sty 2014

Małgosiu ,dziękuję za uświadomienie ,będę zaglądać.
Kindzia 18:02, 04 sty 2014

Mnie właśnie lawenda do głowy tam do Ciebie wpadła...ale widzę, że Agnieszka Ci całą listę wypisała. Masz z czego wybrać

Wieczorny buziolek

P.S. Właśnie skończyłam aroniówkę. Zakolegowałyśmy się z nią z córcią. Trąb kiedy aronie mam kupić, a jeszcze najpierw kiedy wiśnie mam ogołocić...Tyż se zrobię, a co...
malgorzata_s... 18:43, 04 sty 2014

Kindzia napisał(a)
Mnie właśnie lawenda do głowy tam do Ciebie wpadła...ale widzę, że Agnieszka Ci całą listę wypisała. Masz z czego wybrać

Wieczorny buziolek

P.S. Właśnie skończyłam aroniówkę. Zakolegowałyśmy się z nią z córcią. Trąb kiedy aronie mam kupić, a jeszcze najpierw kiedy wiśnie mam ogołocić...Tyż se zrobię, a co...

Kasiu może gdzieś można mrożoną kupić. A liście zastąpić można sokiem wiśniowym Jak by była ta aronia to zrobić można zaraz Buziole.
malgorzata_s... 18:43, 04 sty 2014

gaga napisał(a)
Małgosiu ,dziękuję za uświadomienie ,będę zaglądać.

makkasia 19:02, 04 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Dzięki Agnieszko Zaryzykuję chyba z kilkoma dosłownie bukszpanami bo mi się marzą Berberysy , trzmielina na pniu, lawenda i trawki Wrzosy teraz tam są ale muszę stale zakwaszać glebę bo podlewanie wypłukuje, no i co wyższego do wrzosów nie mam pomysłu bo cis na pniu drogi i boję się że padnie w tym miejscu.

Małgosiu przyszłam się przywitać w Nowym Roku i życzyć Tobie i Twoim bliskim wszystkiego co najlepsze , . plany, plany, plany
Czytam, że boisz się nasłonecznionej południowej strony - to oznajmiam, że ja mam na moich piachach posadzone bukszpany, cis, limki, berberysy, evergoldy, gracymilusy i wiele, wiele innych.
W zimie, kiedy jest ostry mróz i słońce tylko cieniuje bukszpany...a latem w upały czzęściej tę stronę podlewam, dlatego nie bój się bukszpanów w tym miejscu sadź
to jest ta strona o której mówię - kurde nie wiem jak wkleić linka więc wkleję zdjęcie

malgorzata_s... 19:08, 04 sty 2014

makkasia napisał(a)

Małgosiu przyszłam się przywitać w Nowym Roku i życzyć Tobie i Twoim bliskim wszystkiego co najlepsze , . plany, plany, plany
Czytam, że boisz się nasłonecznionej południowej strony - to oznajmiam, że ja mam na moich piachach posadzone bukszpany, cis, limki, berberysy, evergoldy, gracymilusy i wiele, wiele innych.
W zimie, kiedy jest ostry mróz i słońce tylko cieniuje bukszpany...a latem w upały czzęściej tę stronę podlewam, dlatego nie bój się bukszpanów w tym miejscu sadź
to jest ta strona o której mówię - kurde nie wiem jak wkleić linka więc wkleję zdjęcie

Dzięki To bukszpany kupuję
gaga 19:16, 04 sty 2014

pierwszy już zaznaczony czyli Twój.