Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

malgorzata_s... 20:51, 16 lut 2014

Dorota123 napisał(a)
Zdjęcia wkleiłam po to, że może ktoś będzie chciał ten pomysł powielić, więc powodzenia. Pomysł narodził się dlatego, że ceny na te "bzdurki" są dość wysokie, a kiedyś czytałam gdzieś jak wykonać takie mazaje no i przydało się. Pa Pa

Fajnie że pokazałaś
malgorzata_s... 20:52, 16 lut 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Nie do wiary, jak jak już wiosennie u Ciebie

Sama nie mogę uwierzyć
Margarete 21:44, 16 lut 2014

No rzeczywiście , wiosna całą gębą, tyle kwiatów.........szok. U mnie ledwo w kilku miejscach spod kory cos zielonego wyłazi, nie pamietam co bo sadziłam cebulowe pierwszy raz w zyciu...........ale wyłazi, ba nawet niektóre to w grudniu przed świętami wylazło bo było ciepło i poprzykrywałam stroiszem w obawie przed mrozami ale skoro mrozów nie ma, zimy nie ma....to zdjełam te gałęzie i teraz już z daleka nawet widać jak to zielone wyłazi........

Psica sliczna , widziałam, też kiedys w dzieciństwie miałam podobnego budową to twojej suni tyle że pieska ( mój był kundelek i do tego w beżowo-brazowy). Jak spojrzałam na tą drugą fotke z wyprostowanymi łapkami i podniesionym łebkiem to wypisz wymaluj moja Luna w miniaturze, tyle że bez białego krawacika. Słodka jest, a czy mocno szczeka bo mój ten z młodości był bardzo szczekliwy, chociaż i tak kochany..............
Pozdrawiam i zaznaczam twój wątek do spokojnego przeglądania, masz dużo fajnych roslin, ale tak tylko "przeleciałam"........na pewno tu wrócę.
M.
Nikita 22:55, 16 lut 2014

Gosia, ale u ciebie wiosennie...u mnie krokusy i hiacynty też już wschodzą...może zima już nie wróci.
Pozdrawiam
kaisog1 23:15, 16 lut 2014

No kochana wiosnę masz pełną gębą! Ślicznie
muza 04:11, 17 lut 2014

Patrzę i oczom nie wierzę. Wiosna u ciebie pozdrawiam i wyglądam wiosny u siebie Ale chiba okulary nie te
zawitka 08:56, 17 lut 2014

Gosia czytałam że szukasz kamiennych kul a pogoń eMa i sama zrób Pokażę Ci w pogaduszkach w naszym drugim hobby .Wiosna u Ciebie ---dmuchnij to poleci do W- wy.

No Kochana dmuhaj porządnie bo potrzeba wiosny.Sliczne Krokusiki w różowych kurteczkach ha h a

A psiunio ----miałam takiego dobermana 13 lat był z nami
ewsyg 09:32, 17 lut 2014

Gosiu, u Ciebie tyle się dzieje, nie wiadomo co pierwsze podziwiać. Te dziewczynki są takie słodkie i kochane, dzieci są cudowne, zwłaszcza takie małe i ich powiedzenia. Ostatnio zapytałam mojego trzy i pół rocznego wnuczka dlaczego jest niegrzeczny a on mi na to " bo twoje życie wpływa na moje życie" Dobrze, że wtedy siedziałam. Wiosna u Ciebie mocno się rozszalała. Masz niezłych obrońców. Doberman w domu i tygrys na placu, możesz spać spokojnie. Nie odwiązuj tych czerwonych kokardek .
zawitka 16:59, 17 lut 2014

Gosiu w moim drugim hobby są kule ---zajrzyj tam
malgorzata_s... 17:08, 17 lut 2014

Margarete napisał(a)
No rzeczywiście , wiosna całą gębą, tyle kwiatów.........szok. U mnie ledwo w kilku miejscach spod kory cos zielonego wyłazi, nie pamietam co bo sadziłam cebulowe pierwszy raz w zyciu...........ale wyłazi, ba nawet niektóre to w grudniu przed świętami wylazło bo było ciepło i poprzykrywałam stroiszem w obawie przed mrozami ale skoro mrozów nie ma, zimy nie ma....to zdjełam te gałęzie i teraz już z daleka nawet widać jak to zielone wyłazi........

Psica sliczna , widziałam, też kiedys w dzieciństwie miałam podobnego budową to twojej suni tyle że pieska ( mój był kundelek i do tego w beżowo-brazowy). Jak spojrzałam na tą drugą fotke z wyprostowanymi łapkami i podniesionym łebkiem to wypisz wymaluj moja Luna w miniaturze, tyle że bez białego krawacika. Słodka jest, a czy mocno szczeka bo mój ten z młodości był bardzo szczekliwy, chociaż i tak kochany..............
Pozdrawiam i zaznaczam twój wątek do spokojnego przeglądania, masz dużo fajnych roslin, ale tak tylko "przeleciałam"........na pewno tu wrócę.
M.

Gosiu Luna szczeka tyle co doberman Bo wychowana przez dobermankę Nie jest szczekliwa a czasem wręcz dostojna Pokochała kota od zaraz bo strasznie tęskniła za Diuną Zapraszam serdecznie