Gosiu, cudnie w ogrodzie...na tarasie wiosna w pełni....świetne zdjęcia.... Miłego weekendu we Wrocku życzę....
Gosiaczku pozdrawiam - mam u ciebie mega zaległości.... i mam róże które dzisiaj doszły i jestem happy tralalala tylko z jedną nie wiem czy sadzić juz czy czekać MOże poradzisz? Zajrzyj
Małgoś, rabatka wyszła wspaniale. Prymulki pokazuj bo ja je bardzo lubię a u mnie coś nie kwitną.
Ahhh ta wiosna - u każdego coś dobrego Trzmieliny pienne przytnij - będą ładniejsze jak się zagęszczą
Ślicznie wygląda ogród po zmianie... taki porządnicki się zrobił A tulipany mam y takei same.. też dziś je fociłam, bo pszczółki miały jazdę na nich bez trzymanki
Rabatka bukszpanowa baaardzo mi się podoba. Cała reszta też pozdrawiam
O jak ładnie Gosia, skalniaczek cudo, kamionki uwielbiam, mam w domu, jeszcze nie w ogrodzie, czas pomyśleć, Lucki szczęśliwy, psina też, ależ to drobina przy kocie Żagwiny to u ciebie czy pierwiosnki Kanciki zrobione, ja dopiero zamówiłam nóż do darni, więc jesteś gotowa do drogi
Sąsiadka u ciebie jakaś inna strefa klimatyczna 3 km od mojej??? Tulipany zakwitły? Ja posadziłem jesienią 100 sztuk obok chodnika i nie ma jeszcze kwiatów tylko pierwsze pąki sie pojawiły.