Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

wietrzyk 21:43, 13 kwi 2014

Gosia,
Przytuptałam do Ciebie z podziękowaniami, żeś mi wraz z Emusiem, choć kawałek pięknego Beskidu pokazali. Weekend długo będę pamiętać, bo mnie od śmechu mięśnie okołożuchwowe bolały
Sąsiadki ogrodowiskowe masz fajne, choć i ja nie mogę narzekać
Ogród dopieszczony, wycacany ale co się dziwić pracowita Babka z Ciebie, a w dobrej atmosferze i rośliny dobrze rosną
Mam nadzieję, że będę miała okazję się zrewanżować
ściskam mocno
malgorzata_s... 21:47, 13 kwi 2014

wietrzyk napisał(a)
Gosia,
Przytuptałam do Ciebie z podziękowaniami, żeś mi wraz z Emusiem, choć kawałek pięknego Beskidu pokazali. Weekend długo będę pamiętać, bo mnie od śmechu mięśnie okołożuchwowe bolały
Sąsiadki ogrodowiskowe masz fajne, choć i ja nie mogę narzekać
Ogród dopieszczony, wycacany ale co się dziwić pracowita Babka z Ciebie, a w dobrej atmosferze i rośliny dobrze rosną
Mam nadzieję, że będę miała okazję się zrewanżować
ściskam mocno

Asiu ja też miło wspominam nasze spotkanie i twój ujmujący uśmiech Mam nadzieję że to nie ostatnie nasze spotkanie W Beskidach jeszcze wiele mam Ci do pokazania, więc do następnego razu
A na pyry z gzikiem z pewnością kiedyś wpadnę Ściskam równie mocno
Kasik 21:51, 13 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Kasiu fajna i urocza Uśmiech cudowny i taka bezpośrednia Mam nadzieję i Was poznaćBuziam

Gosieńko - hotel zarezerwowany, tort prawie w bagażniku i mamy nadzieję na kawkę przy ciurkadełku
gierczusia 21:52, 13 kwi 2014

Elu ja mam nadzieję że serio kiedyś na tej ławeczce posiedzisz

Jo tyszzzz

Teraz jest juz ciepło , to bedzie łatwiej się spotykać ....
asiach 21:53, 13 kwi 2014

Iwonko to naprawdę proste i dla faceta to chwila roboty

Małgosiu ja nie jestem facetem a zajęło mnie to 2,5 godziny wszystko włącznie z "aranżacją" środka. Pochodziłam po ogrodzie zebrałam "mebelki" dla owdów ich małe gniazda. A później sprzątnięcie bałaganu po pracy w tych 2,5h. Męża poprosiłam jedynie o zdjęcie desek podłogowych z poddasza w garażu. Resztę zrobiłam sama W końcu to prawie mój zawód
Czyli nie źle czasowo.
malgorzata_s... 21:54, 13 kwi 2014

Kasik napisał(a)

Gosieńko - hotel zarezerwowany, tort prawie w bagażniku i mamy nadzieję na kawkę przy ciurkadełku[/quote

No i to lubię Decyzja i realizacja Czekam z niecierpliwością
asiach 21:57, 13 kwi 2014

Asiu domek to tylko dopełnienie W twoim pięknym ogrodzie owady mają mnóstwo zakamarków w których sobie mieszkają

Basiu to cudownie Domki dla owadów są fajne i zdobią Pozdrowienia dla Ema

Tak masz rację. Pełno patyków, żwiru, pod dachówkę też wchodzą.
Mahonia kwitnie i obserwuję jak latają z kwiatka na kwiatek i pod dachówkę w murze. Ale jak już będą miały domek to im będzie dobrze a ja zasłonie niezbyt estetyczny mur sąsiada. I już będzie ładniej
malgorzata_s... 21:57, 13 kwi 2014

asiach napisał(a)

Małgosiu ja nie jestem facetem a zajęło mnie to 2,5 godziny wszystko włącznie z "aranżacją" środka. Pochodziłam po ogrodzie zebrałam "mebelki" dla owdów ich małe gniazda. A później sprzątnięcie bałaganu po pracy w tych 2,5h. Męża poprosiłam jedynie o zdjęcie desek podłogowych z poddasza w garażu. Resztę zrobiłam sama W końcu to prawie mój zawód
Czyli nie źle czasowo.

Asiu zapomniałam że dla kobiet ogrodowiskowych narzędzia typu wyrzynarka, wkrętarka, młotek to prawie wyposażenie torebki Sorki moje niedopatrzenie Ciągle zapominam że tu takie nietuzinkowe dziewczyny
asiach 22:01, 13 kwi 2014

To było dobre!
Ja naprawdę wykonuję różne ciekawe przez niektóre kobiety uznawane typowo męskie rzeczy. Ale się tego nie wstydzę
bartek_luberda 22:01, 13 kwi 2014

Gosia ale fajne spotkanie Pozdrawiam